Mit tennétek ha a férfi akit szerettek azt mondaná, elhagyja a feleségét ha szülsz neki egy babát?
Figyelt kérdés
Nekik van gyerekük. Azt mondja könnyebb lenne elhagynia a nőt ha terhes lennék. Véleményeket várnék. Köszi előre is.2015. máj. 15. 16:08
11/18 anonim válasza:
soha ne hidd el egy férfinak sem!
12/18 anonim válasza:
1,nem hinném el neki 2,szemét alaknak tartanám 3 mondanom se kell hogy nem szülnék neki
13/18 anonim válasza:
Nem kérdés...mondjuk én nem kezdenék nős pasival sem.
Nem kellene. Akkor meg főleg nem, ha én magam nem vagyok elég neki.
Gyáva ember.
Talán csak a saját helyzetét akarja azzal megkönnyíteni, hogy "le tudjon lépni" a régebbi házasságából. Így könnyebb lesz azt mondani szegény feleségnek, hogy bocsi drágám...jön a baba...
14/18 anonim válasza:
jajj és az exét megtartaná szeretőnek?
ha ilyet mondana akkor elhagynám. bár már akkor megtettem volna mikor kiderült, hogy nős. na de hogy egy babáért hagyná el? ez kemény
15/18 anonim válasza:
neee ez komoly?ennyire semmibeveszed magad?ennel jobbra tenyleg nem futja?ez szanalmas...ugyan ugy otthagyna a francba es meg a kepedbevagna hogy neki nem kell a gyerek ,csinalj amit akarsz.
17/18 anonim válasza:
Akár mennyire szereted,látod,hogy a kivülállóknak mi jön le??!! Ez nagy butaság lenne,mivel tutira megbánnád,csak.most nem látod még a rózsaszín felhőcskéktől!!
18/18 anonim válasza:
Ha már nős férfival kezdtél, akkor először várd meg, míg elválnak, rendezik a közös gyerekük sorsát, aztán jöhetsz te és gyerek a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!