Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek ha a férfi akit...

Mit tennétek ha a férfi akit szerettek azt mondaná, elhagyja a feleségét ha szülsz neki egy babát?

Figyelt kérdés
Nekik van gyerekük. Azt mondja könnyebb lenne elhagynia a nőt ha terhes lennék. Véleményeket várnék. Köszi előre is.
2015. máj. 15. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
soha ne hidd el egy férfinak sem!
2015. máj. 15. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
1,nem hinném el neki 2,szemét alaknak tartanám 3 mondanom se kell hogy nem szülnék neki
2015. máj. 15. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdés...mondjuk én nem kezdenék nős pasival sem.

Nem kellene. Akkor meg főleg nem, ha én magam nem vagyok elég neki.

Gyáva ember.

Talán csak a saját helyzetét akarja azzal megkönnyíteni, hogy "le tudjon lépni" a régebbi házasságából. Így könnyebb lesz azt mondani szegény feleségnek, hogy bocsi drágám...jön a baba...

2015. máj. 15. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

jajj és az exét megtartaná szeretőnek?

ha ilyet mondana akkor elhagynám. bár már akkor megtettem volna mikor kiderült, hogy nős. na de hogy egy babáért hagyná el? ez kemény

2015. máj. 15. 18:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
neee ez komoly?ennyire semmibeveszed magad?ennel jobbra tenyleg nem futja?ez szanalmas...ugyan ugy otthagyna a francba es meg a kepedbevagna hogy neki nem kell a gyerek ,csinalj amit akarsz.
2015. máj. 15. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Neked sincs valami sok eszed.
2015. máj. 15. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Akár mennyire szereted,látod,hogy a kivülállóknak mi jön le??!! Ez nagy butaság lenne,mivel tutira megbánnád,csak.most nem látod még a rózsaszín felhőcskéktől!!
2015. máj. 16. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha már nős férfival kezdtél, akkor először várd meg, míg elválnak, rendezik a közös gyerekük sorsát, aztán jöhetsz te és gyerek a képbe.
2015. máj. 16. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!