Igaz az, hogy volt már olyan, hogy a férfi megnézte a feleségét szülés közben és megundorodott tőle?
Én is hallottam már erről, de különösebben nem foglalkoztat. Azt hiszem, hogy a férjemet én sokkal jobban ismerem, mint vadidegen asszonyságok és tudom jól, hogy ő nem undorodik meg tőlem. Szerintem te se a mindenféle történetekre koncentrálj, hanem a férjednek, hogy egyébként mennyire bírja ezeket a dolgokat, feltételed-e róla, hogy negatívan érinti amit lát.
Ismerőseim közül eddig minden pasi azt mondta, aki bent volt szülésnél, hogy hihetetlen és maradandó élmény volt, nem hagynák ki és egy percig sem bánták meg, hogy látták a dolgokat. Főleg, hogy egyáltalán nem fontos végignézni, ahogy kibújik a baba, maradhat a fejednél az apuka, nem kell látnia, amit nem akar.
előző vagyok, javítanék:
Szerintem te se a mindenféle történetekre koncentrálj, hanem a férjedRE, hogy egyébként mennyire bírja ezeket a dolgokat, feltételeZEd-e róla, hogy negatívan érinti amit lát.
Ilyenről már én is hallottam, de ez szerintem férfi függő.
Az én párom pl. kijelentette, hogy egyáltalán nem tartja undorítónak a szülést, sőt szerinte egy nő pont attól nő, hogy Világra tud hozni egy kisbabát.
Beszélgess el a pároddal, ő hogy viszonyulna a szituhoz. Ha azt látod rajta, nem olyan lelkes, akkor jobb, ha inkább kint megvár téged, és más menjen be veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!