Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy volt már olyan,...

Igaz az, hogy volt már olyan, hogy a férfi megnézte a feleségét szülés közben és megundorodott tőle?

Figyelt kérdés
ilyeneket beszélnek nekem az aszonyok . most megijedjek vagy ne?
2008. nov. 11. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Igen régen, amikor a férfi aktívan segített azon az oldalon, ez többnyire otthoni szülés volt, de most a kórházban a férj a felesége fejénél van és semmi olyat nem kell látnia amilyet nem akar. Emellett ismerned kell a férjedet, hogy bármi látvány esetén mi lenne a reakció, ha pedig nem tudod, legjobb, ha őszintén megbeszélitek, mert akkor esetleg el tudja mondani, hogy neki okozna e ilyent bármi élmény.
2008. nov. 11. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Én is hallottam már erről, de különösebben nem foglalkoztat. Azt hiszem, hogy a férjemet én sokkal jobban ismerem, mint vadidegen asszonyságok és tudom jól, hogy ő nem undorodik meg tőlem. Szerintem te se a mindenféle történetekre koncentrálj, hanem a férjednek, hogy egyébként mennyire bírja ezeket a dolgokat, feltételed-e róla, hogy negatívan érinti amit lát.

Ismerőseim közül eddig minden pasi azt mondta, aki bent volt szülésnél, hogy hihetetlen és maradandó élmény volt, nem hagynák ki és egy percig sem bánták meg, hogy látták a dolgokat. Főleg, hogy egyáltalán nem fontos végignézni, ahogy kibújik a baba, maradhat a fejednél az apuka, nem kell látnia, amit nem akar.

2008. nov. 11. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, javítanék:

Szerintem te se a mindenféle történetekre koncentrálj, hanem a férjedRE, hogy egyébként mennyire bírja ezeket a dolgokat, feltételeZEd-e róla, hogy negatívan érinti amit lát.

2008. nov. 11. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a dolgot a ferjnek kell meghoznia. Ha benn akar lenni a szulesnel, akkor egeszen biztosan nem fog megundorodni toled. Ez a "jelenseg" szerintem inkabb akkor fordul elo, ha a ferj csak azert van bent, mert a feleseg addig unszolta, mig raszanta magat. Nalunk is nagy kerdes, hogy ott legyen-e a szulesnel, de ezt a kerdest rahagyom, hiszen azert a vajudas, a szules szamukra sokkhatas (negativ vagy pozitiv, egyene valogatja).
2008. nov. 11. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolo vagyok. Szoval nem "dolgot" irtam "dontes" helyett. Bocsi!
2008. nov. 11. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenről már én is hallottam, de ez szerintem férfi függő.

Az én párom pl. kijelentette, hogy egyáltalán nem tartja undorítónak a szülést, sőt szerinte egy nő pont attól nő, hogy Világra tud hozni egy kisbabát.

Beszélgess el a pároddal, ő hogy viszonyulna a szituhoz. Ha azt látod rajta, nem olyan lelkes, akkor jobb, ha inkább kint megvár téged, és más menjen be veled.

2008. nov. 11. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos igaz. Nekünk a szülésfelkészítőn egy szülészorvos tartott előadást és Ő mondta, hogy több olyen esetet látott ahol ráment egy pár kapcsolata, és nyomatékosan megkért minden jelenlevő kispapát, hogy aki nem a saját megfontolásából menne be az inkább ne tegye. Bár szerintem a megundorodás nem a megfelelő kifejezés, inkább ezek után a férfi fél, hogy fájdalmat okozhat.
2008. nov. 12. 10:18
 8/8 ketteske ***** válasza:
44%
Milyen társ/férj az, aki azért undorodik meg a feleségétől, mert az életet ad a közös gyermeküknek??? Kicsit primitív hozzáállás, nem? Lehet IQ szinthez kellene kötni az apa részvételét.
2008. nov. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!