Ki nem varja hetvegere? En nagyon nem!
A ciklusaim altalaban 28-32 naposak.eben a ciklusban kezdtem el az (E) vitamint szedni.melle meg noi tartalmu vitamint 2*1.a ciklusom 10-dik napjan ereztem pete erest,remelem most simerult mar regota probalkozunk!
Kinek milyen tunete van ? Ki nem varja?
Extra halvány pozi teszt,nemvárt után 1 nappal.Remélem erősödni fog.
2-es
Ez nagyon jo hirr 2-es!!!
Erosodni fog ne agodj turelem mindig regeli elso pisibol csinald. ;-)
2-es vagyok!
Kb.mindent mutat a teszt.Tegnap pozi,ma nega :D Vasárnap csinálok egy x-epilt és az fog dönteni.Ha most nem sikerül,felpörgettetem a vizsgálat a dokival.
1-es sajnálom.
Ma voltam uh-n. Konkrét dolgot még nem lát a doki, pénteken béta hcg, jövőhéten ismét uh. A tesztek mindent mutatnak még mindig.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből.... Szerintem nagy pofára esés.
2-es voltam.
Lányok ma nekem is megjött úgyhogy nem megyek vérvételre. :( Következő hónap újabb remény. :)
2-es voltam
Lányok valaki figyeli még a kérdést?
Elfelejtettem írni,pedig sok minden történt.
Most 1-én megvolt az átjárhatósági vizsgálatom. Na senkinek nem kívánom,hogy meg kelljen csináltatnia.Nekem baromira fájt ahogy feltette a dokim a katétert.A többi része már semmi ehhez képest.
A röntgenen kiderült,hogy a bal petefészkem nem átjárható és meg sem tudták nyitni. A jobb oldali átjárható viszont kanyargós.Doki említette a műtétet de egyben nem is javasolta,hogy csináljuk meg mert nem akar fölöslegesen felvágni. Inkább azt javasolta,hogy pár hónapot figyeljük a ciklust próbálkozzunk és ha nem jön össze természetes úton akkor lombik más kiút nincs.
Valakinél valami hír?
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!