Normális az ilyen gondolat?
Emiatt ne izgulj.
Még normális gazdasági helyzetben is aggódik az ember. (már aki törődik az ilyesmivel)
Aggódni való mindig lesz, de mindig megoldódik.
Szerintem dontsd el, hogy tenyleg szeretnel-e mar babat. Ha igen, akkor viszont probalj megnyugodni, mert a stressz miatt nem jon a baba valoszinuleg. Vagy talaltak valamilyen problemat ami miatt kesik a baba?
Ha pedig ugy erzed, hogy meg nem vagy 100%-ig felkeszulve, akkor varjal meg! Es tudod mi a legjobb es en miben hiszek? Ha nem vedekeztek, es nem stresszeltek a baba miatt. Akkor fog jelentkezni amikor nem is gondolsz ra, nem gorcsolsz ra, en ebben hiszek.
Szules utan en mindent hasznaltan vettem meg a babanak, egy olcso kisagyat kapott ami uj volt. Ezen kivul szoptattam. Szerintem az eleje nem kerul sokba, kesobb sokkal dragabb egy gyerek. A baba boltokat felejtsd el, vannak jo turkalok, es igazabol ha egy baba egeszseges nem kell sok minden neki. A te nyugodtsagod es az anyatej neki a legfontosabb, majd meglatod!
Szia!
Én 19 hetes terhes vagyok, de én is sokat aggódom, pedig mi is normálisan élünk, van félretett pénzünk, sőt anyósomékra is számíthatunk, kiságyat, pelenkázót kapunk. De sokszor eszembe jut, hogy meg fogunk-e tudni élni, nem veszítjük-e el a lakást, ki tudunk-e fizetni mindent, de elterelem a figyelmemet és eszembe jut, hogy nem érdemes tervezni, mert az élet sose úgy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!