Még csak három hónapja próbálkozunk élesben, de máris szét stresszelem magam, mert még nem jött össze, mit tehetnék, hogy ne stresszeljek? Meditáció? Egyéb gondolat átprogramozó tevékenység?
Figyelt kérdés
Bocsánat, a butus kérdésért! Tudom, hogy még korai a 3 hónap, épp ezért szeretnék nyugodtabb lenni és nem összetörni, amikor látom az alacsony hőmet :(2010. jún. 9. 13:15
1/7 A kérdező kommentje:
Mások hogyan kezelték a kezdeti nehézségeket?
2010. jún. 9. 13:15
2/7 anonim válasza:
Szia, annó nekem is mondták hogy mérjem a hőmérsékletet. Na és az tényleg stresszelt: ott pihent a hőmérő az ágy mellett és ahogy kipattant a szemem...
3/7 A kérdező kommentje:
Én pont ugyanezt teszem! Neked hogyan sikerült megnyugodnod?
2010. jún. 9. 13:33
4/7 anonim válasza:
Szia!
Saját tapasztalat:Felejtsd el a hőmérőzést, a mell vizsgálatot stb...ettől hülyültem be én is.Kiszámoltam kb. mikor vagyok félidőnél, és abban a pár napban igyekeztünk minél többet szeretni egymást.Nem gondolkodtam azon, hogy vajon most sikerült-e, hisz az a páromat is lehangolta volna.Viszont aktus után kb.15-20 percig még fekve maradtam a fenekem alatt párnával.Addig beszélgettünk, cirógattuk egymást.Hidd el agyban dől el minden.Nekem igy sikerült egy missed ab. és egy fél éves gyulladásos kezelés után.
Sok sikert!
33 hetes km.
5/7 A kérdező kommentje:
A hőmérőzést azért is folytatnám, mert ha netán valami oknál fogva tényleg nem jön össze bizonyos időn belül, akkor a diagramok segíthetnek az orvosoknak. Nem? Legalábbis, én csak ezért csinálom, mert valójában két naponta együtt vagyunk a párommal.
2010. jún. 9. 14:06
6/7 anonim válasza:
Sehogy, én nem tudtam kezelni a kezdeti stresszt, sajnos. Az első pár hónapban úgy voltam, mint te most, ez ellen SEMMIT nem tudtam tenni,annyira akrtam már a babát. Most, hogy 1,5 éve nem jön össze,természetesen ugyan úgy akarom, de valahogy elmúlt ez a stresszelés magától, már úgy vagyunk, h jön,ha akar, mi megteszünk mindent, rajtunk nem múlik. Mielőbbi babásodást kívánok neked.
7/7 anonim válasza:
Ja, és sztem nem hőmérőzz, én is azt csináltam fél évig... teljesen feleslegesen kínoztam magam vele, doki két hormonvérvételből meg egy ultrahangból megmondja, h van-e, és mikor van peteérésed. Ne kínozd magad szerintem még ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!