12. DPO-n készült! Időn belül is látszódott az árnyék, de száradás után jobban kivehető. Vélemény?
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/150427/image_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg2015. ápr. 27. 07:55
62/68 anonim válasza:
0 perces inzulin?
cukor értékek?
egyéb tunetek vannak?
esetleg sulyfelesleg,pattanások,hasra hízás,hajhullás,éhségrohamok,pajsmirigy problémák.
tsh-d?
63/68 A kérdező kommentje:
0' :9,2
Nekem a PMS volt nagyon erős és rövid a menzesz (1 nap). Azóta ezek nagyon sokat javultak. Semmilyen más tünet nem volt.
2015. máj. 1. 10:07
64/68 A kérdező kommentje:
A cukor jó.
2015. máj. 1. 10:07
65/68 anonim válasza:
hát nem akarok hulyeséget mondani,de szerintem ezek az inzulin értékek nem jók.
De beírom egy ir-es fórumba,megkérdezem,ott sokkal jobban tudják mint én,de az éhgyomrid tuti magas és a 120 perces is.
67/68 A kérdező kommentje:
Tudom, diétázom is! Mondom hogy van olyan aki ezeket kiértékelte:)))
2015. máj. 1. 10:25
68/68 anonim válasza:
ja,hát akkor IR-es vagy,de kéne akkor gyógyszer is,meg sportolni mellé,Ezt hármas kezeléssel kezelik.
Én ennél jobb értékekkel is kaptam gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!