Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem tudja biztosra az...

Ha nem tudja biztosra az orvos, hogy amit lát szabályos kör alakú árnyék addig nem írj rá a papírra, hogy petezsák?

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos nem biztos,hogy az az lenne és ha az petezsák is addig nem irják rá mig nem látnak embriót és szivműködést.Igaz ez?
2015. márc. 2. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Logikusan végiggondolva, te adnád a nevedet valamihez, amiben nem vagy biztos?
2015. márc. 2. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
ez lenne [link]
2015. márc. 2. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Pedig ez petezsáknak látszódik,szerintem....
2015. márc. 2. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:
múlt héten kaptam ezt a képet ma is negativ a 10 es teszt
2015. márc. 2. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikor kell visszamenned?Lehet,hogy akkor ciszta..
2015. márc. 2. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez bármi lehet. De el tudsz menni magánszonográfushoz és ő is mondhat véleményt.
 7/9 anonim ***** válasza:

Mikorra hívott vissza a doki?

Terhességet akkor írnak a papírra ha van szivhang. Addig erős gyanú. Pont ezert nem érdemes koran menni. Petezsaknak látszik amúgy.

8/9 A kérdező kommentje:

Nem hivott vissza mivel neagitv a terhes teszt megjött a vérzésem is 14 én.Azt mondta várjam meg a követkrző vérzést.Bár az orvos azt mondta ez ngyon terhesség gyanus.Február 14 én volt meg a vérzésem utána nem foganhatott mert akkor még nem látnának semmit akkor ez előtte lehetett de akkor meg már többen kellene látni.

Elmegyek másik orvoshoz.Nekem is petezsáknak tűnik legalábbis ahogy nézegettem a neten hasonló képeket.ciklius 13 napján nézték ezt 11 mm méhnyálkahártya és 0,61 cm a szabályos kerek árnyék

2015. márc. 2. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs baba
2015. márc. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!