Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. DPO-n készült! Időn belül...

12. DPO-n készült! Időn belül is látszódott az árnyék, de száradás után jobban kivehető. Vélemény?

Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/150427/image_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
2015. ápr. 27. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 Katalin.87 válasza:
[link] ez az utolsó, de mind ilyen. soha nem volt ilyen még velem hogy látszódjon valami... párszor már teszteltem negativat és soha nem volt rajta semmilyen csik sem, max a száradási csikbol probáltam kinézni valami pozitivat.. de ez a fura hogy nekem is már vagy 5 teszt ugyanolyan halvány csíkos.Kíváncsi leszek mi lesz ebből
2015. ápr. 29. 08:31
 32/68 A kérdező kommentje:

Nem jó a link:/

Pipáld ki hogy publikus és azt a linket másod be amihez az van odaírva hogy közvetlen link a képhez.

2015. ápr. 29. 08:32
 33/68 anonim ***** válasza:

én látom a linket. nekem jó..

azon is van v.mi.háááát nem tudom. erősödnie kellene már.

2015. ápr. 29. 08:35
 34/68 A kérdező kommentje:

Hát ez tényleg olyan mint az enyém. Nekem is ez a parám, hogy miért nem erősödik:(.

Komolyan azon gondolkozom hogy veszek egy digitális ClearBluet...

2015. ápr. 29. 08:37
 35/68 Katalin.87 válasza:
Én is gondoltam rá, de ha ez ilyen halvány akkor a digitális tutira kimutatja?
2015. ápr. 29. 08:39
 36/68 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Kicsit félek én is tőle...mondjuk a struccpolitikától még nem leszek tényleg terhes. De úgy őrzöm ezeket a félcsíkokat, mintha nem is tudom mi lenne:)))))
2015. ápr. 29. 08:43
 37/68 Katalin.87 válasza:
Én is, óránként megnézem, hogy tényleg látom e őket... drukkolok neked hogy baba legyen. Valami oka csak van azoknak a csíkoknak nem? Csak mindenhol azt olvasom hogy erősödnie kellene meg ilyenek... jó lenne tudni hogy most mi van. Mikorra nem várod?
2015. ápr. 29. 08:51
 38/68 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez az én kérdésem volt, nézzétek meg. Mind xepil teszt. Nem akarom a reményt elvenni tőletek, nem ez a szándékom. Remélek nektek siker lesz a végén!

2015. ápr. 29. 09:06
 39/68 A kérdező kommentje:
Na jó, én ezt most felfüggesztem. Ha ennyien azt mondják, hogy már átvágta őket ez a teszt akkor fogom és kivágom az összeset a kukába. Nincs nézegetés:) Ma vagy holnap kellene nem megjönnie, majd akkor az eldönti mi lesz. Köszönöm szépen a hozzászólásokat a pozitív és a negatív véleményeket is!:)
2015. ápr. 29. 09:12
 40/68 Katalin.87 válasza:
Hm... hát akkor inkább nem reménykedek... csak fura. Többet asszem nem tesztelgetek amig nem késik.... meg lehet őrűlni ezektől a halvány csíkoktol... vagy legyen határozott csík vagy ne legyen semmi... csak ez a bizonytalanság a legrosszabb
2015. ápr. 29. 09:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!