12. DPO-n készült! Időn belül is látszódott az árnyék, de száradás után jobban kivehető. Vélemény?
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/150427/image_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg2015. ápr. 27. 07:55
11/68 anonim válasza:
Én is így jártam, vastagabb a teszt mint a controll :(
Kívánom, hogy nálad legyen baba.
Engem 2x becsapott :(
12/68 adrienne86 válasza:
13/68 A kérdező kommentje:
Ez a ma esti Gabriel....ha mereszted talán látod, élőben azért jobb.
2015. ápr. 27. 20:47
14/68 A kérdező kommentje:
Na jó, fotón ebből semmi nem látszik...Reggel tesztelek:)
2015. ápr. 27. 20:56
17/68 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ez milyen teszt, de ami nekem nagyon bejött az a rossmannos facelle teszt (vizeletsugaras), esti vizeletből lett nagyon halvány, másnap erősebb. AZ érzékenyebb tesztek negatívak voltak, de a facelle pozitív és másnap még erősebb lett. (500ft) Próbáld ki szerintem. Ha ez halvány,akkor azon tuti,hogy kivehetőbb lesz.
18/68 A kérdező kommentje:
Szükségem lenne némi lelki támaszra. Látja rajtam kívül ezeken a 2. Csíkot?
12.dpo, 13.dpo reggel, 13.dpo este. Fenntről lefelé.
2015. ápr. 28. 20:14
19/68 anonim válasza:
A legfelson a legerosebben, egyebkent nem a szemed csal, van ott valami :), de tovabbra is extrem halvany..
20/68 anonim válasza:
Én a legfelsőn látom, de nekem már volt ilyen egymás után több is és nem volt baba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!