Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step teszten mit jelent...

One step teszten mit jelent ha árnyék jön ki, időn belül?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet az,lehet terhes vagyok?Megszakítással szoktunk szeretkezni,de 2hetente max 2x csak.Sokat pecsételek,1,5hónapja escapellét vettem be.Időn belül látszódott az az árnyék,de hogy színe van-e azt nem tudnám megmondani.Ilyen van hogy valaki nem terhes,de időn belül árnyék jön ki?4napja múlt el a menzeszem,28-30naposak a ciklusaim.

2014. jún. 22. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nem színes, akkor csak a terhességet mutató csík helye látszik...

Akkor pozitív ha rózsaszín a csík

2014. jún. 22. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de miután már esemény utánira is rákényszerültél, amiért megszkaítással vagytok együtt azóta is? Mivel bevetted az esemény utáőnit, gondolom, hogy nem szeretnél babát, és akkor jobb lenne védekezni, mert a megszakításos módszrr NEM védekezés. Azoknak ajánlott, akikmnél nem baj, ha becsúszik a baba.
2014. jún. 22. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
fotót tegyél fel róla, megnézzük :)
2014. jún. 22. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
[link] Ennél jobb képet sajnos nem tudok:(
2014. jún. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!