X-Epil teszten mennyire gyakori a rózsaszín száradási csík? Létezik ilyen egyáltalán? SEGÍTSETEK!
Sziasztok! Köszönöm a választ. Igen, a múlt héten is csináltam már x-epil teszteket, totál negatívak voltak. Azért nem küszködök a képfeltöltéssel, mert ha nem ismerné senki a háttérsztorit, mindenki rávágná, hogy pozitív, mert annyira látszik a második csík.
Kedves második! Nem múlthó 18-án fogant volna, hanem 18 napja, szóval ápr.30-án. :)
Az előbb tettem fel ezt a kérdést én is.Én most járok a 33ik napon és a 19ik napon volt az ovum.Egy hete szerdán éreztem nagy szurkálódásokat.Tegnap pedig először negatí vmajd rá 8 percre bementem és megláttam egy második csíkot.Alig látszik...de szerintem ott van.Lehet ez száradási csík?
kérdező: nem kell várnod ennyikésésnél holnap első vizeletig.... ha terhes vagy akkor most is 2 csík lesz.
akibelinkelte a képet:halványan de pozitív!
Nekem sem hazudott soha az xepil,de ha biztosra szeretnél menni most mar bmelyik napszakban csinálhatsz egy digitális clear bluet.az meg a heteket is kiírja!
Sok sikert!
Erre én is kíváncsi lennék! Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok!
Mai xepilen nekem is egy halvány rózsaszín csík jött ki, a tegnapin nem volt semmi.
Megírnád majd mi lett? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!