X-Epil teszten mennyire gyakori a rózsaszín száradási csík? Létezik ilyen egyáltalán? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Ma késik egy hete. Ma teszteltem újra, hajnali 6-kor, és félkómában úgy láttam, hogy negatív. Vissza is feküdtem aludni, viszont most reggel 8-kor újra ránéztem, és ott van egy határozott rózsaszín (!!!) második csík... Ez most baba lehet? A feltételezett fogantatás 18.napja volt, a menzesz egy hete késik... Émelygés, mellfeszülés, nagy étvágy, fáradtság... Képet sajnos nem tudok feltenni. Tudom, teszteljek újat, de biztosra akarok menni, és reggeli vizeletből fogom azt is, és holnap reggelig még oylan sok idő van...2014. máj. 19. 08:16
11/14 anonim válasza:
Nagyon gratulálok neked újdonsült kismama!!! :) 1. voltam
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. máj. 20. 13:37
13/14 anonim válasza:
Gratulálok! :)
Csinàltam másik fajta tesztet, jól kivehető halvány csíkos lett időn belül, de nemrégen elkezdtem vérezni, szóval nálam megint nem lesz baba. Íratok fel majd gyógyszert ami segít megtartani a babát.
Jó egészséget nektek!
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nagyon sajnalom. Kivanom,hogy minel elobb sikeruljon. Udv!
2014. máj. 20. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!