Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 14 nappal te...

Peteérés után 14 nappal te már tesztelnél?

Figyelt kérdés
Ciklus 12. napján volt ovu, ma vagyok a 26. napon. Mivel igen nehéz kiszámolni hogy mikorra nem várom, így nem tudom mikorra kellene a tesztet időzíteni. Mellérzékenység van, néhány napja volt menzeszhez hasonló hasfájás, szurkálódás jobb és bal oldalon is. Ilyenek nem szoktak lenni egy normál menzesz előtt. Tesztelhetek már a 14. dpo-n? Ha baba van már kimutatná? Elméletileg ha egy rendes ciklus 28 napos akkor ott is a peteérés középidőben a 14. napon van, akkor ott is a 14. dpo-on tesztelnék. Jajh csak félek a negatívtól. Főleg mert tudom hogy akkor bemagyarázom magamnak hogy biztos még korai volt a teszt. Érdemes már megcsinálnom, vagy próbáljak meg várni még? Ráadásul vizes folyásom is van, ami nem tudom hogy szokott e lenni menzesz előtt mert mostanában nem figyeltem ennyire. Kicsit elbizonytalanít.
2015. ápr. 24. 12:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kösziiii! Remélem minden rendben lesz. Május közepére van időpontom a dokihoz addigra szìvhang is lesz. Mindenkinek szép pozitiv tesztet kívánok!
2015. ápr. 25. 11:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia, na, nekem mar nem kell magvarni a 14. napot, ma elkezdtem barnazni... egyertelmü innen, hogy meg fog jönni... :(
2015. ápr. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!