Mensi után 16 nappal lehetséges a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 10:16
1/7 anonim válasza:
Igen.Ha nemi életet élsz védekezés nélkül,bármikor teherbe eshetsz.Még néha védekezés mellett is.
2/7 A kérdező kommentje:
jaj, bocsánat. lemaradt a kérdés maga. :D Szóval igen, tervezzük a babát, csak párom külföldön dolgozik, hétvégente van csak itthon. Elvileg ugye pedig a ciklus 14.napján van az ovuláció, de csak a 16.on sikerült együtt lenni. :) és reménykedem... :))
2015. ápr. 22. 10:29
3/7 anonim válasza:
Jól írod, hogy elméletileg....aztán a gyakorlatban máskor is lehet az ovu :) drukkolok!!!!
ui. távkapcsból, hogy hétvégente voltunk együtt anno, 5dik hónapban jött össze a baba. Persze akkor még fogalmam se volt mi az az ovu :) vagyis mikor van....csak tudtam, ha jön a tojásfehérjés nyák, az jó :)
4/7 anonim válasza:
Esély van rá, de nyilván kevesebb, mintha gyakrabban vagytok együtt.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem az sajnos pénteken volt.. :/ De azért a remény él! :D
2015. ápr. 22. 11:28
6/7 anonim válasza:
Az ovuláció után 12 óráig vagy termékeny.
Következő hónapban inkább ovu előtt 1-4 nappal legyetek együtt, akkor a legesélyesebb vagy pont ovu napján.
7/7 anonim válasza:
Nekem volt a ciklusom 10. napján egy peteérésem, és ami soha nem szokott lenni, a ciklusom vége előtt pár nappal is volt egy. És abból fogant meg a kisbabánk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!