Mensi vegen terhessegi tunetek! Volt mar valakinek mensi utan par nappal pozi tesztje?
3 napig tartott a mensim ami allagaban mas volt mint az eddigi. A melleim bedurrantak a mensi masodik napjatol es a harmadik nap vegen eros hanyingerem volt ami azota is tart.
Nagyon furcsan erzem magam de teszteltem a mensi elso napjan negativ volt!
Kivancsi lennek jart mar valaki igy vagy volt hasonlo helyzetben? A gyenge mensi vegen tesztelt pozit vagy csak par napra ra?
Koszonom ha valaszoltok
Hát Figyelj. Én tapasztaltam már terhes tüneteket menzi után de gondoltam hogy nem vagyok terhes. Egészen következő menzeszig megvoltak a tünetek. Nem tudom miért.. Óvszerrel védekeztünk amúgy szóval nem is lehettem volna terhes, az óvszert mindig csekkoltuk és nem volt semmi baj. Sose feszül a mellem. Hogy akkor miért csinálta azóta sem tudom. De volt egészségügyi gondom bőven, lehet okozott hormon zavart nálam.
Egyenként tesztelj ha megnyugtat. Ha nem védekeztetek akkor nagyobb esély van terhességre mint nálam volt. :P de papírforma szerint élénkpiros verzesnel nincs terhesség, ha a tied az volt.
Koszonom a valaszokat! Utolso neked drukkolok, hogy minden rendben legyen..nem teszteltem vegul mert meg ma is barnazgatok es meg par csepp ver volt par napig...
Szoval fura mensi volt..a rosszulletek nem multak mondjuk de nem erzem ugy, hogy terhes lennek valoszinu csak benyeltem valami virust azert hanytam es a mensi is most ilyen volt!
Azert nagyon koszonom!
Hat lanyok, lehet, hogy tesztelek a jovoheten mert az emelyges es hanyinger nem mult el..sot...
Nem jo a kozerzetem egesznap a hasam alja eleg kemeny de semmi mast nem erzekelek..lehet egy tesztet meger mert nagyon fura ez az egesz!
szia, én is ilyen cipőben járok, csak nekem a mensi előtt halvány pozim lett és megjött de másképp
a betétemen semmi nem volt csak mikor pisiltem jött ki vér de harmada mint szokott és fura , nekem is hányingerem van, meg a cicibimbóim érzékenyek de negati atesztem amit ma csináltam. nekem a doki azt mondta a menzesz előtti uh,n hogy beágyazodás végénél járhatok, mert a méhem felvan puhulva ami egyértelmű terhességet jelent, de sajog a szivem ha belegondolok hogy lehet elment a vérzésel...ird meg mi volt! kiváncsi vagoykv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!