Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 14 nappal te...

Peteérés után 14 nappal te már tesztelnél?

Figyelt kérdés
Ciklus 12. napján volt ovu, ma vagyok a 26. napon. Mivel igen nehéz kiszámolni hogy mikorra nem várom, így nem tudom mikorra kellene a tesztet időzíteni. Mellérzékenység van, néhány napja volt menzeszhez hasonló hasfájás, szurkálódás jobb és bal oldalon is. Ilyenek nem szoktak lenni egy normál menzesz előtt. Tesztelhetek már a 14. dpo-n? Ha baba van már kimutatná? Elméletileg ha egy rendes ciklus 28 napos akkor ott is a peteérés középidőben a 14. napon van, akkor ott is a 14. dpo-on tesztelnék. Jajh csak félek a negatívtól. Főleg mert tudom hogy akkor bemagyarázom magamnak hogy biztos még korai volt a teszt. Érdemes már megcsinálnom, vagy próbáljak meg várni még? Ráadásul vizes folyásom is van, ami nem tudom hogy szokott e lenni menzesz előtt mert mostanában nem figyeltem ennyire. Kicsit elbizonytalanít.
2015. ápr. 24. 12:39
1 2
 1/12 whitelady1 ***** válasza:
Tesztelj nyugodtan, ilyenkor már általában mutat a teszt, ha halványan is de mutat! Drukkolok!!!
2015. ápr. 24. 13:10
 2/12 anonim ***** válasza:

szia! nekem már a 11. dpo-n halvány pozitív volt! 14. dpo-n már erős pozitív :)

szóval szerintem már nyugodtan tesztelhetsz :)

2015. ápr. 24. 13:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Jaj hát most meg majd azért izgulok, mert csak reggeli első vizeletből szeretnék mindenképp tesztelni. Jajh!! Remélem pozi lesz!!!!!!!!!!! Holnap reggel tesztelek, megírom mi volt!!
2015. ápr. 24. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Szerintem is tesztelhetsz mar reggel, es jol teszed, hogy csak reggel :)
2015. ápr. 24. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha biztosra akarsz menni, akkor várj a teszttel addig, míg kimarad a vérzésed!

Mert ha terhes vagy, akkor azon a tényen, hogy terhes vagy, semmi nem fog változni, hogy most tesztelsz vagy pár nap múlva.

Viszont a teszt eredménye bizony pár nap alatt is változhat, ha mondjuk terhes vagy, de korán tesztelsz és még nem mutatja ki.

Én is nagyon szerettem volna babát, mi is nagyon vártuk, átlag 24-25 napos ciklusaim vannak, viszont a leghosszabb idő 30 nap volt, mikor megjött. Amikor babát terveztünk, akkor megvártam a 31. napot és akkor teszteltem. Mondanom sem kell, tök erős pozitívat, tehát nem volt kétség, nem kellett ide a gyakorira képet feltenni, hogy vajon pozitív-e vagy sem, mert tök egyértelmű volt!

De gondolom úgysem fogod kibírni és tesztelsz.

Csak aztán ha negatív lesz, vagy olyan halvány, hogy nem vagy benne biztos, akkor ne lepődj meg.

Én várnék még pár napot.

2015. ápr. 24. 18:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Egyértelmű erős pozitiv.jön a 3. Baba. Elsö próbálkozós hónap el sem hiszem. Mindkettő gyerköcre majdnem fél évet vártunk. Nagyon boldog vagyok... :-)
2015. ápr. 25. 07:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Gratulálokkkk! :-)
2015. ápr. 25. 07:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2015. ápr. 25. 09:01
 9/12 whitelady1 ***** válasza:
Gratulálok!!!
2015. ápr. 25. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Szivböl gratulalok! 4-es vagyok. En is megvarom a 14. napot, addig nem tesztelek, mert en se szeretnek bizonytalan halvany tesztet :) A kisfiamat 2 nappal a nemvart elött mar egyertelmü 2 csik mutatta, remelem most is igy lesz :)
2015. ápr. 25. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!