Dark Angel1987 kérdése:
Tüszőrepesztő után 12 nappal halvány pozitív?!
Figyelt kérdés
Kinek mikor ürült ki az ovitrelle? Tegnap delután is csináltam egy tesztet, azon is volt halvány csík, meg ma reggel is azon erősebb de halvány, a tesztelnem hivatalosan csak hétfőn kellene, de érdekelne ki járt már hasonló cipőben. Olyan izgatott vagyok.2015. ápr. 23. 06:42
1/7 anonim válasza:
Ha erősödött valszeg terhes vagy. 10-13 nqp amíg kiürül.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, mert csináltam előtte 2 nappal délután és az negatív volt, tegnap meg halvány :)))
2015. ápr. 23. 08:22
3/7 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!!
Én nm kaptam ovitrelát de nekem már a hatodik napon halvány pozitiv volt 😊
És a tizen kettedik napon már full pozitiv volt!
4/7 anonim válasza:
Ja azt el felejtetem irni h, három picurkát kaptam vissza! 😊
Te mennyit kaptál vissza kedves kérdező???
3-as voltam
5/7 anonim válasza:
Nekem az Ovitrelle utáni 9. napon már teljesen negatív volt a tesztem. ...sajnos egyik sem ágyzódott be.
Neked drukkolok! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem lombik, hanem inszem volt. :) Akkor más repesztőt kaptál gondolom :) Gratula
2015. ápr. 23. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!