Ezzekkel a tesztekkel mi a helyzet? Képpel.
2015. ápr. 22. 13:43
2/11 anonim válasza:
2 nap múlva tesztelj újra, a felsőn én is látok valami csíkot, de ha nem rózsaszín, akkor csak száradási, nem tudtam megállapítani. Az alsó egyértelműen negatív.
3/11 A kérdező kommentje:
nagyon durva, eddig nem hittem a szaradasi csikban, sot..es azt sem ertettem miert nem lehet eldonteni, hogy pozi v nega, erre tessek...eloben amugy mindketzon egyertelmuen latszik, hogy van ott valami..ket gyermekem van, nem gondoltam, hogy egyszer kifog rajtam egy teszt(illetve ketto)...koszi a valaszokat..fogok meg tesztelni..
2015. ápr. 22. 14:13
4/11 anonim válasza:
A felsőn a második csík rózsaszín? Nekem is halvány pozinak tűnik. Az alsón nem látok semmit én sem.
5/11 anonim válasza:
Melyiket csináltad elsőnek?
Ha a felső a legutóbbi akkor erősödött..az halványan pozi
6/11 A kérdező kommentje:
A felsot reggeli elsobol ma, es annyira ledobbentem, hogy latok vmit, hogy du a masikat...tudom, kellett volna varni holnapig, raadasul mas teszt, de vetzem.olyat, mint a reggeli, holnap reggelre var..
2015. ápr. 22. 17:31
7/11 anonim válasza:
A felsőt én is pozitivnak látom
8/11 anonim válasza:
Pedig negatív, a halvány pozi nem ilyen...
9/11 anonim válasza:
A felső tuti pozitív
Gyere reggel a szép pozitív teszttel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!