Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mi a helyzet nem...

Most akkor mi a helyzet nem ertem jart mar igy valaki?

Figyelt kérdés
14.-en volt ovum szamolasok alapjan a hőm is igazolta 37.3 volt aznap meg pici hasszurka is volt. Egyutt is voltunk a peteeres heten minden nap. Most viszont jol megviccelt a szervezetem mert ma iszonyat bal oldali hasszurkalas neha jobb oldalt kinyilalo erzes kozepre is. Most akkor mi van? :-D szoval akk meg most van ovum? vagx megfoganhatott elobb es ez mar a beagyazodas lenne? mit gondoltok? jart mar igy valaki?

2015. márc. 16. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt?
2015. márc. 16. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
igen. es most akkor nem tudom h akkor volt e ovum vagy most van. vagy volt elotte valamikor spontan peteeres aztan sikerult volna. tehat nem tudom mire velni ezt az eros hasszurkalast
2015. márc. 16. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet most van akkor ovud. Engem is megviccelt anno, nyúlós folyas.. Azt hittem ovu. Aztán voltunk is párommal. Majd másnap petefészek fájdalom. De mindegy amúgy, spermiumok azt a két napot türelmesen kivarjak. :))) Nekem baba lett belőle. Az a legkevesebb hogy január 4-én vagy 5-én vagy 6-an fogant..
2015. márc. 16. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
remelem kivartak mert ma nem tudtunk egyutt lenni mert parom 24be ügyelt a melohelyen. es tegnap delutan voltunk egyutt utoljara. En ugy izgulok :-D Nekunk elso baba es olyan izgalmas nelkem az egesz olyan ùj :-D
2015. márc. 16. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!