Bennetek megfordult valaha, hogy ha a párotokkal nem sikerül a baba, lehet, hogy tovább kéne állnotok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már babát, elvileg egészségesek is vagyunk, de mégse jön össze. Most ismét megjött és megfordult a fejembe, hogy mi van ha valami okból "nem őt szànja a sors" a leendő gyerekem apjának. Azt tudnu kell, hogy 5 éve egy egyszeri rossz vèdekezésből terhes lettem a voot páromtól, de azt a babàt elvetettem. Nagyon szeretem a párom, de a vágy is erős bennem egy baba után. Lehet csak a csalódottság beszèl belőlem, de már elegem van, hogy sorra az ismerőseim közt az első hónapokba màr terhesek lesznek. Ìgy a végére érve szégyellem is magam ezért a kérdésért, hogy ez felmerült bennem :(2015. ápr. 22. 11:19
11/13 anonim válasza:
Nagyon drukkolok nektek így ismeretlenül is! Nekem ma jött meg, igaz, még "csak" a 6. hónapunk volt, de nagyon rossz érzés, hogy minden rendben van nálunk is és nem jön, másoknak pedig egyetlen egy alkalomból is összejön, mikor nem is akarják :(
12/13 A kérdező kommentje:
Igen. Engem is ez bánt és szeretnèk nem rágörcsölni,de folyton ez jár a fejembe. Minap például kaptam egy hintaszéket és nem az volt az első gondolatom, hogy de jó lesz ebbe tvzni vagy olvasni, hanem, hog majd beleülök és ringatom benne a babàm...drukkolok nektek én is!
2015. ápr. 24. 11:07
13/13 anonim válasza:
5 év telt el a komment óta.. Kíváncsi lennék hogy a kérdezőnek, azóta van e már babája? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!