Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk a párommal,...

Pompom3 kérdése:

Babát szeretnénk a párommal, próbálkozunk, de semmi! Próbálkozunk szinte mindennel, pl:sex után fekve maradok 15-20percig de amikor felkelek szabályosan kifolyik belőlem a sperma! Lesz nekünk valaha babaánk?

Figyelt kérdés

#baba #szeretnénk!
2012. nov. 21. 08:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi az a minden?

Amúgy meg a sperma mindenképpek kifolyik, aminek bent kell maradnia az pedig bent is marad.

Mióta próbálkoztok?

Ittál teákat? Szedtél barátcserjét, evitamint, cvitamint, terhesvitamint? Hőmérőzöl? Használsz ovutesztet? Voltál orvosnál?

Ez kb a mindennel próbálkoztunk kategória. Ha ezeken már túl vagy és legalább lassan 1 éve nem jön a baba akkor fordulj orvoshoz és ő majd segít.

Én 6 hónap után mentem dokihoz és kellett pár hónap mire rendbe rakta a hormonjaimat. Mi összesen egy évet vártunk a babára és Mi tényleg mindent próbáltunk már. Na jó teákat nem ittam de a többi megvolt.

20hkm

2012. nov. 21. 08:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!:)Szedem a vitaminokat amiket a doki felirt,oda figyelek magamra,stb.Igazából csak azon keseredtünk el mind ketten,hogy nem elsőre jött össze a baba,de próbálkozunk,sokat!:)
2012. nov. 21. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Pontosan, az mindenkiből kifolyik!:)

Az én fiam speciel úgy készült,hogy csöngettek, tehát ahogy végeztünk én egyből felugrottam!

Mióta próbálkoztok? Én a helyedben max. valami vitamint szednék, ha nem régóta nem akar jönni, mert nem kell az elején még nagyon túlfújni!

2012. nov. 21. 08:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Kösziiiii!!! :)
2012. nov. 21. 08:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Tegnap múlt a menstruációm,ma reggel együtt voltunk. Összejöhetett ma a baba? :) Mikor tesztekjek leghamarabb? :)
2012. nov. 21. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Na várjál!

Az ugye tudod,hogy teherbeesni csak peteéréskor lehet, ami pedig nagy átlagban a ciklus közepén van. Nem mindenkinél, de általában!

Tehát,ha most múlt a mensid, akkor még nem igazán lehet peteérésed.

Attól függetlenül persze bújjatok össze!

2012. nov. 21. 09:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom persze! Csak annyira szeretnénk ezt a babát!-és amennyire szeretnénk annyira vagyok-vagyunk izgatottak,hogy minél előbb összejöjjön!:)A párom minden együtt lét után nagyon aranyosan csipiszt fog,hogy:most sikrült! :))
2012. nov. 21. 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, nyugi. :-)) Gondolom, te is tudod, hogy nem az a gyakori, hogy elsőre összejön. Mi az első gyerekre másfél évet vártunk, és ez sem számít extrém soknak. Úgyhogy ha várni is kell pár hónapot, ne türelmetlenkedjetek, az első válaszolóhoz hasonlóan fél év után el lehet menni orvoshoz (bár a legtöbb doki szerint ráér 1 év elteltével).
2012. nov. 21. 10:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem csak 20 percre kéne fekve maradnod,hanem kb. egy órán keresztül próbálj meg FELPOLCOLT POPSIVAL pihizni!így segítesz a gravitációnak:)
2012. nov. 21. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi is rengeteget próbálkoztunk mire kiderült h nálunk a férjemnek kevesebb mint 10% volt az esélye h képes gyermeket nemzeni(bevizsgáltatott eredmény alapján tudjuk)mi ezért nem gondoltuk volna h lesz baba nagyon elvoltunk keseredve, a vizsgálat után jött a pici kb fél évvel.Tudom h ez nem teljesen passzolt a tiedre csak azért irtam le h lásd hogy semmisem lehetetlen:)29hkm
2012. nov. 21. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!