Babát szeretnénk a párommal, próbálkozunk, de semmi! Próbálkozunk szinte mindennel, pl:sex után fekve maradok 15-20percig de amikor felkelek szabályosan kifolyik belőlem a sperma! Lesz nekünk valaha babaánk?
Mi az a minden?
Amúgy meg a sperma mindenképpek kifolyik, aminek bent kell maradnia az pedig bent is marad.
Mióta próbálkoztok?
Ittál teákat? Szedtél barátcserjét, evitamint, cvitamint, terhesvitamint? Hőmérőzöl? Használsz ovutesztet? Voltál orvosnál?
Ez kb a mindennel próbálkoztunk kategória. Ha ezeken már túl vagy és legalább lassan 1 éve nem jön a baba akkor fordulj orvoshoz és ő majd segít.
Én 6 hónap után mentem dokihoz és kellett pár hónap mire rendbe rakta a hormonjaimat. Mi összesen egy évet vártunk a babára és Mi tényleg mindent próbáltunk már. Na jó teákat nem ittam de a többi megvolt.
20hkm
Pontosan, az mindenkiből kifolyik!:)
Az én fiam speciel úgy készült,hogy csöngettek, tehát ahogy végeztünk én egyből felugrottam!
Mióta próbálkoztok? Én a helyedben max. valami vitamint szednék, ha nem régóta nem akar jönni, mert nem kell az elején még nagyon túlfújni!
Na várjál!
Az ugye tudod,hogy teherbeesni csak peteéréskor lehet, ami pedig nagy átlagban a ciklus közepén van. Nem mindenkinél, de általában!
Tehát,ha most múlt a mensid, akkor még nem igazán lehet peteérésed.
Attól függetlenül persze bújjatok össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!