Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent az, hogy jó minőség...

Mit jelent az, hogy jó minőségű a sperma?

Figyelt kérdés
Sokan írták már, hogy akik babát szeretnének, 2 naponta legyenek együtt, mert akkor "jobb minőségű" a sperma. De ez mit jelent? "Gyengébb" sperma esetén nem fogan meg vagy a babával lehet probléma? Tudom, hogy nagyon kis idétlen kérdés, bocsi érte, de tényleg nem tiszta ez nekem teljesen...
2012. okt. 24. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi nem voltunk 2 naponta egyótt mégis 3 hónap alatt teherbe estem.
2012. okt. 24. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Vicces mert következő hónaptól akartunk áttérni a 2 naponta szexre... de a baba megelőzött.
2012. okt. 24. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:

A jó minőségü azt takarja, hogy adott mennyiségben Hány darab van,. azoknak hány százaléka mozog azaz él, A mozgóknak mennyi része a gyorsan mozgó, és a normális alaku sperma(nincs két feje ijenek.:) Azaz- 3-6ml ondóban, van minimum 40 millió darab, ezeknek 60 %-a mozog és jó.

Ha pl első nap első alkalommal van neki mondjuk 150 Millió, és 80 %a mozog, az nagyon jó, De a következő alkalomra csak 50 millió lesz mondjuk, és annak 60 %-a mozog.

Tehát kevvés idő alatt nem tud a szervezete annyit termelni mint mondjuk 2-3 nap mulva.....Én igy tudom

Amugy a google ezt dobta ki sperma minősége címszóra.:

[link]

2012. okt. 25. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy vannak egyéb befolyásoló tényezők (PH, betegségek stb) ami a minőség szempontja, DE azt ne felejtsük el hogy a megtermékenyüléshez 1etlen darab sperma kell aki célba ér:)
2012. okt. 25. 08:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. okt. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!