Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár napja késik. Fehér krémes...

Pár napja késik. Fehér krémes túros folyásom van és fáj a szeméremdombom illetve oldalt a mellem. Utalhat babára?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk ilyet még sose tapasztaltam. Azt tudni kell, hogy két hete volt hüvelygombàm ugyanilyen folyással (túrós krémes) és büdös volt illetve égett és viszletett. Most két napja csak a folyás van a többi tünet nincs. Provera hüvelykúpot es canesten krémet használtam a harmadik napra el is múlt. 3 napja késik a tegnap delutani tesztem negativ. Amugy mindig pontos 27-28 naposak a ciklusaim.
2015. ápr. 19. 12:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mar ot napja kesik. Sztem volt ovum mert fel idoben par napig erosen szuert a petefészkem és az a bizonyos nyak is megjelent..
2015. ápr. 20. 21:58
 22/25 anonim ***** válasza:

de akkor hogy-hogy ilyen alacsony a hőd? hogy mérted? mivel? eleget aludtál előtte?

tesztet csináltál azóta?

2015. ápr. 21. 12:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Ma megjott...egy vilag omlott ossze bennem. Ez volt a 9.sikertelen honap...hormonvizsgalatom szuper. Mar csak a petefeszek es parom kivizsgalasa maradt ..nem ertem mi lehet a baj..ez a tehetetlenseg a legrosszabb. Koszonom a valaszaitokat!
2015. ápr. 21. 16:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom! :-( sajnos nem vagy egyedül... Egy kedves ismerősöméknél is minden, de tényleg minden rendben van orvosi szempontból, sőt már egy inszemen is túl vannak, mégsem jön össze nekik sem. Ok kb 2 éve, vagy lehet h már több is, próbálkoznak.

Persze, gondolom ez téged nem vigasztal.... :-(

Kitartást és drukkolok! Tudod, új hónap új remény!!!

2015. ápr. 22. 08:05
 25/25 A kérdező kommentje:
Tudom és köszönöm a válaszod, a biztatást. Ma attól elmegyek nődokihoz vissza kell vinnem neki a hormoneredmenyeket.
2015. ápr. 22. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!