Pár napja késik. Fehér krémes túros folyásom van és fáj a szeméremdombom illetve oldalt a mellem. Utalhat babára?
Nekem is oldalt fáj a mellem es krémes folyásom van. 1,5 hete teszteltem pozitivat. Szóval ebből kiindulva akár Te is.lehetsz terhes! :-)
A mellfajdalom a hormonoktol van, ha már meg kellett volna h jöjjön de még mindig fáj, akkor az utal vmire.
En tudod mit csináltam tesztelés előtt? Megmertem az ebredesi homet. Te is kiprobalhatod. Ha 37 vagy fölötte van, akkor szinten terhessegre utal. Egy próbát megér. :-) nekem 37,1 volt uh teszt nélkül is biztos voltam h baba van a pocakomban.
Drukkolok!!!
A hőmérőzest úgy csináld, h még este tedd magad mellé a homerot, ahonnan nyujtozkodas, felules nélkül el tudod érni. A legjobb a hagyományos.
Amikor reggel kinyitod a szemed, minimális mozgás közben tedd a homerot a nyelved alá és tartsd ott minimum 5 percig.
Ha 37 vagy felette van, igen nagy a valószínűsége h terhes vagy! Persze a teszt a biztos, ez csak irányt mutat.
Ja, és próbálj ma minimum 6 órát aludni es jo ha nem mész ki wc-re sem hajnalban. (csak a hőmérőzes után)
Majd írd meg mennyit mutatott!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!