Mensi előtt 1 héttel barnázás, ezutan mensi előtt 5. napon krémes folyás utalhat terhességre?
28 éves vagyok (16 éve mensizek) ciklusaim azóta 26-30naposak és 3napig vérzek. Mensim utàn 1héttel mindig megjelenik az a bizonyos tojásfehérje nyák is. Sosem barnázok elötte.
2015.február 14-én volt meg, így febr. 23-án együtt voltunk férjemmel védekezés nélkül. 24-én volt tojasfehérje nyákom. Sajnos betegség miatt akkor 1x tudtunk együtt lenni.sajnos másnap lebetegedett :(
Március 6-án nagyon enyhén barnás folyásom volt. Azóta folyamatos "mindjárt" megjön érzésem van,melleim csak enyén érzékenyek. Ma márc.8 án krémes fehér folyásom van. Szerintetek összejöhetett egy alkalomból a terhesség,vagy csak meg fog jönni?
Légyszíves "amolyan" nagykönyvi 14.napon ovulációs, be sem ágyazódhatott, és negatív kommentelők kíméljetek :)
Válaszotokat előre is köszönöm.
ezzel az utolso mondatoddal " Légyszíves "amolyan" nagykönyvi 14.napon ovulációs, be sem ágyazódhatott, és negatív kommentelők kíméljetek :)
Válaszotokat előre is köszönöm." ki is zartad azokat a valaszokat, melyek szerint a valasz: nem, tehat azt varod, hogy mindenki irja azt, hogy igen , biztos hogy terhes vagy. egyebkent 1 alkalombol is osszejohetett a terhesseg ( igazabol minden terhesseg 1 alkalombol jon ossze,..). csinalj majd egy tesztet, ha mar kesik a menzeszed, abbol kiderul minden.
Figyelj.. Van ovuláció 10. ciklusnapon is és a beagyazodas is lemehet 7. nap pé után. De nem tudjuk. Barnázás és a krémes folyás lehet attól is. De erre csak a teszt fog választ adni. Így kicsit korábban mint a menzesz kellene hogy Jöjjön, azért korai peteeressel korabban mutatja ki.
Egy napbol siman osszejohet, elnek a spermiumok napokig és egyetlen nap is elég lehet főleg ha pont jól volt időzítve. Szóval ez nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!