Fekete krémes folyás menstruáció után?
Menstruációm febr.28-án jött meg.Általában semmi baj nincs a mensimmel.Rendes 2-3 napos erős vérzés majd 2 nap gyenge/pecsételő vérzésem van.De most nem értem mi van....Az első 2-3 nap a szokásos volt,de azóta viszont hol pirosan,hol barnán pecsételek ami mára fekete krémesre változott.Ciklus 10. napján vagyok és nem nagyon értem mi lehet ez.Valaki járt már így vagy van valami ötlete?
Terhes elméletileg nem lehet.Tesztet nem csináltam,de a hőm szerint nem gondolnám,hogy az lennék.A görbém így néz ki eddig:
Ja azt elfelejtettem írni,hogy nem fáj semmim.
A közeli gyógyászati centrumban csak szerdán rendel az orvos akkora kaptam is időpontot.Sajnos a 40 km-re lévő klinikára meg ha be is tudnák menni annyit kell várni,hogy beleőszülök....
Igazából nem megnyugtatást akarok mert avval tisztába vagyok,hogy ez nem jó.Arra lettem volna kíváncsi,hogy más is járt-e már így és Neki mi lett belőle.
Egyébként Én is hormonzavarra gondolok.Köszönöm a válaszokat!Megy a zöld kéz :)
Nekem egyszer középidőben volt olyan feketés izé... Nagyon megijedtem és rohantam az orvoshoz.
Azt mondta semmi baj, ez csak alvadt vér ami későn jött ki. Azért menj el orvoshoz biztos ami biztos alapon.
Köszi :)!Ügyelet fel sem merült bennem hisz ugyan azt a vizsgálatot megtudja itt is majd csinálni a doki.Meg nem beszélve sokkal olcsóbb a buszköltség ide a közelbe mint a klinikára és hát inkább költöm a gyógyszerre mint a busztársaságra :).
Még esetleg arra gondoltam nem-e az aviva zavart be hisz ez az első hónapom,hogy tornázom.Furcsa,hogy eddig nem volt ilyen most meg van...
Értem,hogy normális a sötétebb vér,de már ciklus 10-dik napján tarok és még mindig van sőt ma több is mint mondjuk tegnap.Ilyenkor már rég nem szokott semmi sem lenni és ez szerintem nem normális.Napi 4-5 tisztaságit használok el.
Középidős vérzésem nekem is volt egyszer de az nem volt ilyen krémes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!