Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár napja késik. Fehér krémes...

Pár napja késik. Fehér krémes túros folyásom van és fáj a szeméremdombom illetve oldalt a mellem. Utalhat babára?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk ilyet még sose tapasztaltam. Azt tudni kell, hogy két hete volt hüvelygombàm ugyanilyen folyással (túrós krémes) és büdös volt illetve égett és viszletett. Most két napja csak a folyás van a többi tünet nincs. Provera hüvelykúpot es canesten krémet használtam a harmadik napra el is múlt. 3 napja késik a tegnap delutani tesztem negativ. Amugy mindig pontos 27-28 naposak a ciklusaim.
2015. ápr. 19. 12:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem. En max 4-5hetes lehetek
2015. ápr. 19. 13:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Imadom, hogy mindenki reszletesen leirja, hogy milyen folyasa van, de tesztet azt nem csinal mikor nem jon meg.. (a tied fertozere utal, ugyhogy ha baba is van azonnal doki!!)
2015. ápr. 19. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Úgy értette a válaszoló, hogy a 12 hetes terhes méh van olyan magasságban. Ekkor emelkedik ki a medencebol tehát a szemeremdomb felett ekkor tapintható ekkor erezhetsz ott fájdalmat.
2015. ápr. 19. 13:13
 14/25 anonim ***** válasza:
Koszonom kedves utolso és Bocsi kérdező, nem voltam elég világos. Tényleg így értettem.
2015. ápr. 19. 13:19
 15/25 A kérdező kommentje:
Csinaltam tegnap delutan tesztet negativ lett. Nem nyillal hanem ahogy lepek de fekve is olyan mint mikor a mehem faj ha meg akar jonni csak ugye most lejjebb erzem ezt . Koszonom az eddigi valaszokat. De mondom az ego viszketo erzes mar nincs es a folyas is elmult a kezeles harnadik napjan de most csak ez a kremes folyas visszatert de nincs szaga...
2015. ápr. 19. 13:26
 16/25 anonim ***** válasza:

A kerdesedben krémes túrós folyast írtál, ami ugye nem mindegy :) Ha túrós, akkor a fertőzés nem múlt el teljesen, hiába nem viszket.

Egyébként nekem is késik mar pár napja, szinten negatív a teszt, a mellem faj, reggelente szinten olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, pici krémes folyas, +én merem a hőm es 37.2-37.0 körül mozog.

Szerintem holnap tesztelj :) Drukkolok!

2015. ápr. 19. 13:37
 17/25 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom. Igazabol nem is igazan ertem melyik a kremes es melyik a turos folyas. Nekem tobb a huvelyvaladekom most mint egyebkent feher es egybe van tehat nem nyulik. Altalaban csak a wc papiron tapasztalom. Bocsi ha undorito lett...
2015. ápr. 19. 13:42
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Naaaaa? :-) mennyit mértél?

Amúgy szerintem a krémes folyás az fehér és kissé nyalkas. Túrósnak nevezett folyásom meg nem volt csak olyan amit ragadosnak mondanék. Amikor a krémes folyás összébb áll, de nem száraz. A túrós gondolom ilyen száraz féle fehér darabok.

2015. ápr. 20. 07:05
 19/25 A kérdező kommentje:

Szia koszi a valaszt :)

36,4 mertem :( meg mimdig nem jott. Szerdan amugy megyek nogyogyaszhoz mar amugy is mentem volna csak most kaptam idopontot..

2015. ápr. 20. 14:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát, az sajna jo kevés! :-( akkor a teszt igazat mondott, tuti nincs baba.

Volt már ilyen máskor is, hogy ennyit kesett? Hány napnál tartasz?

Ebből a hobol még az sem zárható ki, hogy még ovud sem volt ebben a ciklusban.

Sajnálom! Kíváncsi leszek mit mond majd a doki!

2015. ápr. 20. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!