Lehetek gyerekem?
Nekem is alul mukodik es 7 eve szedek ra gyogyszert. Lehet gyereked. Ha teherbe esel, akkor surubben nezik a szintjet es egy kicsit majd megemelik az adagot, mert a babanak is kell belole.
Kezeletlenul okoz vetelest es sajnos soknak csak akkor derul ki mikor mar joparszor elvetelt.
Nyugi es sok sikert a baba projekthez!
Vagy az is lehet, hogy terhes vagyok mert igazából megjött a mensim, de nem úgy mint ahogy szokott.. Rózsasz
ínnel indult, pár cseppel ès utánna piros lett, abbol is kevès, ès csak 4 napig tartott, ami furcsa, mert általában 6 napig szokott tartani ès elèg sok szokott rajtam lenni .. Ès a mellem is nől ès fáj a mellbimbóm egy jó ideje, de már kezd enyhülni.. Ès rosszul is szoktam magam èrezni.. Dèlután pedig teljesen fáradt vagyok.. Pedig csak házimunkát csinálok.. A válaszokat előre megköszönöm..! :*
Az a baj a pajzsmirigy alulműködéssel, hogy a kis szemtelennek van pár olyan tünete, ami a terhességgel is járhat. Amikor még nem tudtam, hogy p,-es vagyok, folyton teszteltem, hogy na, tuti terhes vagyok, mert émelygek, fáradékony vagyok, stb stb. :/ Hát, nem voltam.
Viszont nyugodj meg, lehetsz terhes. Próbálkozzatok bátran, így, hogy tudja az orvos, hogy ez a probléma, és hogy gyógyszert is szedsz, így semmi hátrányos nem származik belőle. Csak gyakrabban mész majd vérvételre, és a terhesség alatt emelik majd valószínűleg a gyógyszerszintedet.
Ha bizonytalan vagy, vegyél tesztet. :)
És vizsgáltasd ki magad IR-re és PCO-ra is a pajzsmirigy mellé.
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!