Lehetek gyerekem?

Figyelt kérdés
Pajzsmirígy alulműködès esetèn teherbe lehet esni, hogyha kezelve van? Letrox 75 mg-ot szedek.. Lehet gyerekem????? Kèrlek benneteket, hogy írjatok aki hasonló helyzetben van! Előre is köszönöm a válaszokat..:)
2015. ápr. 16. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem is alul mukodik es 7 eve szedek ra gyogyszert. Lehet gyereked. Ha teherbe esel, akkor surubben nezik a szintjet es egy kicsit majd megemelik az adagot, mert a babanak is kell belole.

Kezeletlenul okoz vetelest es sajnos soknak csak akkor derul ki mikor mar joparszor elvetelt.

Nyugi es sok sikert a baba projekthez!

2015. ápr. 16. 17:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat.. Aranyos vagy :) megnyugtató! Ès az igaz, hogy nehezebben eshetek így teherbe.. ?
2015. ápr. 16. 17:40
 3/12 A kérdező kommentje:

Vagy az is lehet, hogy terhes vagyok mert igazából megjött a mensim, de nem úgy mint ahogy szokott.. Rózsasz

ínnel indult, pár cseppel ès utánna piros lett, abbol is kevès, ès csak 4 napig tartott, ami furcsa, mert általában 6 napig szokott tartani ès elèg sok szokott rajtam lenni .. Ès a mellem is nől ès fáj a mellbimbóm egy jó ideje, de már kezd enyhülni.. Ès rosszul is szoktam magam èrezni.. Dèlután pedig teljesen fáradt vagyok.. Pedig csak házimunkát csinálok.. A válaszokat előre megköszönöm..! :*

2015. ápr. 16. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Az a baj a pajzsmirigy alulműködéssel, hogy a kis szemtelennek van pár olyan tünete, ami a terhességgel is járhat. Amikor még nem tudtam, hogy p,-es vagyok, folyton teszteltem, hogy na, tuti terhes vagyok, mert émelygek, fáradékony vagyok, stb stb. :/ Hát, nem voltam.

Viszont nyugodj meg, lehetsz terhes. Próbálkozzatok bátran, így, hogy tudja az orvos, hogy ez a probléma, és hogy gyógyszert is szedsz, így semmi hátrányos nem származik belőle. Csak gyakrabban mész majd vérvételre, és a terhesség alatt emelik majd valószínűleg a gyógyszerszintedet.

Ha bizonytalan vagy, vegyél tesztet. :)

És vizsgáltasd ki magad IR-re és PCO-ra is a pajzsmirigy mellé.

Sok sikert. :)

2015. ápr. 16. 18:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen sok a hasonlóság.. Ezèrt nem vagyok benne olyan biztos.. Nagyon köszönöm a válaszokat ès a bisztatást..!! Ès a megnyugtatást.. Mert az az igazság, hogy ez az egèsz nagyon nyugtalanított :)
2015. ápr. 16. 18:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Már nagyon szeretnèk kisbabát.. :))) *-*
2015. ápr. 16. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Birom ezt a típusú lehetek-e terhes leírást, mikor az is kiderül, hogy a kérdező rosszul viseli a töltött káposzta szagát, de az nem, hogy csinált-e tesztet. Mondjuk ez esetben nincs kérdés, megjött, akkor nem terhes valószínűleg - az meg előfordul, hogy a menstruáció egyszer ilyen, máskor olyan.
2015. ápr. 16. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2012 szeptemberében derült ki, hogy alulműködik, Letrox 75 mg, 2013 májusában már teherbe estem :-)
2015. ápr. 16. 21:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Remèlem nekunk is sikerul majd :))
2015. ápr. 17. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:
En vagyok a 7 eve p. Alulmukodeses es nekem is van hanyingerem sokat es faradekony vagyok stb de nem vagyok terhes. Ez ilyen.
2015. ápr. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!