Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesnek...

Tündi0212 kérdése:

Veszélyeztetett terhesnek állapitott meg a védőnő mert elozo gyerekem nagy súlyal szűletett! Ez miatt az lehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 8 hetes terhes vagyok ès nagyon agódom hogy veszélyeztetett terhesnek vett a vèdõnõm, azt mondta azèrt mert a kislànyom 4500g ès 60 cm vel született! Volt màr valaki ilyen helyzetben? Vagy hallott ilyet? Elore is köszi a vàlaszokat!
2014. nov. 15. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Védőnő nem állapíthat meg ilyet,csak orvos!Vele konzultálj erről!
2014. nov. 15. 15:19
 2/5 A kérdező kommentje:
A kis könyvembe màr be irta es 1honap mulva kell csak mennem dokihoz szerintem ö mar nem fog rajta vàltoztatni nem a legjobb orvosok :( de kõszi a valaszt
2014. nov. 15. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam 4400 grammal és 56 centivel született, most 22 hetes vagyok tetoválás és senkinek eszébe se jutott, hogy veszélyeztett lennék.
2014. nov. 15. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem is veszélyeztetettnek titulált a védőnő,mert első baba 4000g 54cm császár.Emiatt volt korai OGTT és a terhes cukorgondozóban is meg kellett jelennem a tökéletes cukrommal,ahol azt írták a papíromra:Veszélyeztetett terhesség excesszív nagy magzatnövekedés miatt.

Amióta ez megtörtént semmi plusz vizsgálat vagy hátrány nem ért,csak gondolom majd szüléskor jobban figyelnek hátha megint nagy lesz.

2014. nov. 15. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
En sem értem de hat majd a dokival beszelek ! Hàt az elozo terhessegemet azt meg nem vettek eszre hogy nagy baba meg es sima szûlès volt repedtem minden Hol kinyomta a doki kōnyökkel belolem! Ott nem voltam veszelyeztetett! De koszonom mindenkinek a valaszt
2014. nov. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!