Veszélyeztetett terhesnek lehet sétálni napi egy órát?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 22:28
1/7 anonim válasza:
álatalában szigorú fekvés van ilyenkor. De gondolom függ attól is hogy mitől és mennyire veszélyeztetett az a terhesség.
2/7 anonim válasza:
Mitől lett veszélyeztetett, mert attól is lehet hogy munkát nem tud végezni terhesen, akkor akár egész nap sétálhat.
3/7 anonim válasza:
mindkét gyerekemmel veszélyeztetett voltam vérömlenyek miatt. 12.héttől teljesen normális terhességek voltak, de a veszélyeztetett megkülönböztetés megmaradt az orvosi papírokon és a szülési papírokon is. A másodikkal a 32.hétig napi 6km-t sétáltam, vittem-hoztam bölcsiből a nagyot. A veszélyes időszakban, míg véreztem, szigorú fekvés volt.
4/7 anonim válasza:
ez attól függ, miért veszélyeztett. Én is az voltam, de szinte végig dolgoztam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most megnyugodtam.
2013. máj. 7. 01:09
6/7 anonim válasza:
én veszélyeztetett vagyok, ikres kismama, de csak papíron vagyok az, mivel egyből annak vesznek, szerencsére panaszom nincs, dolgozom stb.:) nekem azt mondta az orvosom, semmi mozgás (torna, jóga) a séta az mehet!:) ha 1 órát lassan sétálgatsz erre-arra, vagy csak levegőn vagy, szerintem nem árthat, ha elfáradsz, leülsz stb. de nem erőltetett hegyi túrákra gondolok:)) meg nem gyors sétára. szóval így szerintem tök OK:)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Akkor már indulok is egy fél óra múlva! :D
Nagyon szeretem!
2013. máj. 7. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!