Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-sok, tudnátok válaszolni?

PCO-sok, tudnátok válaszolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésrm, hogy a policisztás ovárium szindróma látható-e hüvelyi ultrahangon vagy pedig hormonvizsgálatok kellenek? Utoljára februárban voltan dokinál ultrahangozott, de nem mondta, h lenne bármi is.. Viszont felszedtem jó pár kilót bár amióta sajnos munkanélküli lettem és egy kicsit depis is azóta szaladtak fel a kilók :( És 7 hónapja próbálkozunk a babával..30 naposak a ciklusaim.. februárban "elvileg" volt egy kémiai terhességem azért írom, hogy elvileg mert 4 pozi teszt után mentem dokihoz aki nem látott semmit és a vérben sem találtak Hcgt.. Gondolom én, hogy olyan tesztet csináltak mi bizonyos hcg ml felett mutat pozitívat..Azt hiszem lecserélem a dokit :(.. és így 2 hét héséssel megjött..nost pedig ebben a hónapban 41.napra jött meg.. Mit csináljak? Keressek egy másik dokit és menjek el további vizsgálatokra?
2015. ápr. 9. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. A ciszták megléte is csak egy tünet, de nem feltétel. Endokrinológust keress fel, és terheléses vércukor és inzulinvizsgálatot csináltass.
2015. ápr. 9. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyébként miről gyanakodtatok a pcora?
2015. ápr. 9. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt részleteket is megtudsz: www.pcos.hu

Itt pedig korrektül kivizsgálnak, és ha nem is PCOS/IR megtalálják az okot: www.mensmentis.hu

2015. ápr. 9. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. ápr. 9. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

1-es és 3-as leírt minden lényegeset.

Amit emellett még addig is tehetsz (illetve ajánlani is fogják), ami rendberakja a ciklusod:

- rendszeres mozgás (lehetőleg aviva torna, esteleg arwen torna, vagy hastánc)

- az összes finomított, feldolgozott étel kirakása az étrendedből (cukor, fehér liszt, péksütik, adalékanyagot- tartósítószert tartalmazó dolgok, fehér kenyér, sütik, üditők (gyümölcslevek is), tej)

- sok friss gyümölcs-zöldség fogyasztása

- D és E vitaminok bevitele, mert ezek nagyban befolyásolják a ciklusod működését

Nekem látszottak az ultrahangon a ciszták, de a fentebbiekkel pár hónappal később már nem voltak sehol, és a ciklusom is nagyon szépen beállt 28-31 naposra.

2015. ápr. 9. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!