Milyen a görbém? Véleményt kaphatnék illetve mik olvashatók le róla?
Szerintem is 9-10.-e körül volt pé-d,amikor ugyanis nem voltatok egytütt.Az,hogy nem sikerült ebben a hónapban a babó,azt az mutatja,hogy párnap múlva a hőd leesett,majd felugrott.Ha hülyeséget írtam,javítsatok ki.:),de szerintem így van.
Ha akartok babát próbáljatok többet együtt lenni!
szerintem meg az utolsó ha csöndben maradt volna bölcs maradt volna... vagy hogy van:D:D
16-án?? hisz az tegnap volt:D biztos hogy nem!
szerintem is inkább 9.e. és mivel előtte sűrűn voltatok együtt, nem valószínű, hogy a 7.ei katonák életben maradna olyan sokáig!... de hátha!:D
a ciklus 16 i napján okoska!!
Te is bölcsen tennéd ha nem irnál ostobaságot.
Szia:)
Ahogy nézem a görbédet, szerintem február 12-én pénteken, a 16. ciklusnapodon volt peteérésed. Én tavaly mikor teherbe estem, kb így nézett ki peteéréskor a görbém, mint neked. Peteéréskor néhány tizedet leesik és azt követően megemelkedik szintén néhány tizedet. Azóta is magasan maradt a hőd, eddig szerintem babagyanús a dolog, hiszen utána voltatok is együtt pároddal.
Remélem, hogy álmotok beteljesül:)
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!