Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kerlek szepen, mondjatok el,...

Kerlek szepen, mondjatok el, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Az orvosom a menstruacio elso napjatol, febr.7-tol szamitja a terhessegemet, vagyis hetedik hetben vagyok. A tegnap voltam vizsgalaton, megjelent egy halvany barna folt. Sajnos csak a petezsak, es "valamicske" szikholyag latszott. Ayt mondta, hogy egy het mulva menjek viss, ha akkor sem latszik embrio, akkor mutet.

En pontosan tudom, hogy febr.20-án szeretkeztunk, sem kesobb, sem hamarabb, ez az egy alkalom volt. Akkor nem lehet, hogy kisebb a terhessegem, mert a szeretkezes datuma szerint 5 hetes. Vajon ezert nem latszott embrio? Meg remenykedjek-e, hogy lesz embrio is?

Koszonom elore is, hogy valaszoltok, nagyon fontos lenne szamomra a velemenyetek.

2015. márc. 26. 06:14
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

16- os vagyok,megy a drukk!

Én nem hagynám annyiban az első orvost ha sikerült!

2015. ápr. 2. 23:53
 32/53 A kérdező kommentje:
Egyelore meg semmi 100% nincs, ugy hogy neki is lehet igaza, de mindenkepp tul koran akarta elvenni, semmi eselyt nem hagyott, es elhettem volna tovabb azzal a tudattal, hogy ki tuja nem maradt volna-e meg... sajnalatos dolog...
2015. ápr. 3. 09:05
 33/53 A kérdező kommentje:
Ket napja nagyon rosszul erzem magam, kb.orankent hanyingerem van, aztan el is mulik. Idaig nem volt semmi ilyen, most jelentkezett ez a tunet. Vajon jo vagy rossz jel?
2015. ápr. 6. 21:31
 34/53 anonim ***** válasza:
Igaz a tunetekbol rengeteget nem lehet levonni de ugy nez ki no a hcg a szervezetetben mivel jonnek a tünetek. Végülis itt az ideje, olyan 6 hetes lehetsz most ha minden rendben :)
2015. ápr. 6. 21:36
 35/53 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy vagy??

2015. ápr. 7. 07:21
 36/53 A kérdező kommentje:
Holnaputan kell menjek ujabb vizsgalatra, meg idaig senki nem mondta, hogy minden rendben, csak, hogy meg tul pici, nem szabad elvenni ilyen hamar, varni kell. Megjelent ket nap ota a hanyinger, a hasam gorcsol...nem tudom, mire szamitsak.
2015. ápr. 7. 08:16
 37/53 anonim ***** válasza:
A hányinger az jó.majd írj.drukkolok nagyon.
2015. ápr. 7. 11:26
 38/53 A kérdező kommentje:

Ma voltam ujabb vizsgalaton. A petezsak szepen fejlodott, KÉT hólyag jelent meg, de az embrio nem fejlodott, igy o is megszakitasra programalt.

Szerintetek miert jelent meg még egy hólyag? Mit tennétek az én helyemben? Teljesen összezavarodtam.

2015. ápr. 9. 21:48
 39/53 anonim ***** válasza:
De ha a petezsak fejlődött akkor miert a megszakítás? Talán ha igy látja varni kellene még egy hetet szerintem. Két hólyag.. Huh.. Ikrekkel ha mar különböző a hólyag akkor két petezsak lenne sztem de nem vagyok biztos benne. Szóval fogalmam sincs.
2015. ápr. 9. 21:55
 40/53 anonim ***** válasza:
2 hét telt el azóta, hogy kiírtad ezt a kérdést. Tudom, a remény hal meg utoljára, mert sajnos én is végigmentem ezen az egészen, tudom, milyen a legvégsőkig reménykedni. Az én véleményem az, hogy menj el a műtétre, hogy mielőbb felépülhess.
2015. ápr. 9. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!