Kerlek szepen, mondjatok el, mi a velemenyetek?
Az orvosom a menstruacio elso napjatol, febr.7-tol szamitja a terhessegemet, vagyis hetedik hetben vagyok. A tegnap voltam vizsgalaton, megjelent egy halvany barna folt. Sajnos csak a petezsak, es "valamicske" szikholyag latszott. Ayt mondta, hogy egy het mulva menjek viss, ha akkor sem latszik embrio, akkor mutet.
En pontosan tudom, hogy febr.20-án szeretkeztunk, sem kesobb, sem hamarabb, ez az egy alkalom volt. Akkor nem lehet, hogy kisebb a terhessegem, mert a szeretkezes datuma szerint 5 hetes. Vajon ezert nem latszott embrio? Meg remenykedjek-e, hogy lesz embrio is?
Koszonom elore is, hogy valaszoltok, nagyon fontos lenne szamomra a velemenyetek.
16- os vagyok,megy a drukk!
Én nem hagynám annyiban az első orvost ha sikerült!
Ma voltam ujabb vizsgalaton. A petezsak szepen fejlodott, KÉT hólyag jelent meg, de az embrio nem fejlodott, igy o is megszakitasra programalt.
Szerintetek miert jelent meg még egy hólyag? Mit tennétek az én helyemben? Teljesen összezavarodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!