Kerlek szepen, mondjatok el, mi a velemenyetek?
Az orvosom a menstruacio elso napjatol, febr.7-tol szamitja a terhessegemet, vagyis hetedik hetben vagyok. A tegnap voltam vizsgalaton, megjelent egy halvany barna folt. Sajnos csak a petezsak, es "valamicske" szikholyag latszott. Ayt mondta, hogy egy het mulva menjek viss, ha akkor sem latszik embrio, akkor mutet.
En pontosan tudom, hogy febr.20-án szeretkeztunk, sem kesobb, sem hamarabb, ez az egy alkalom volt. Akkor nem lehet, hogy kisebb a terhessegem, mert a szeretkezes datuma szerint 5 hetes. Vajon ezert nem latszott embrio? Meg remenykedjek-e, hogy lesz embrio is?
Koszonom elore is, hogy valaszoltok, nagyon fontos lenne szamomra a velemenyetek.
Koszonom szepen, mindenkinek!
A ciklusaim legtobb esetben 28 naposak.
Az orvosnal a tegnap voltam, 6-7 hetes, ugy mondta.
A szikholyagra elhuzta a szajat: nincs embrio, igaz, hogy itt valamicske szikholyag latszik...ezt mondta.
Es tevedtem, hogy egy alkalom volt, mert febr.20-an kivul, meg marcius 2-an is szeretkeztunk. A ciklus.hu szerint pont febr.20-an volt peteeres.
Szia!
A halvány barna folt nálam nem jelentett jót-valamiért lassú volt a fejlődése,egy idő után ugyan látszódott az embrió, meg pici pulzálás, de pár nappal később megállt még a pulzálás is, a vérzés pedig erősödött. De remélem nálad nem így lesz!!!
egyetlen folt volt, azota semmi...
...es mi tortent veled? ha nem gond, kerlek ird meg, nagyon felek
Miért kell a frászt hozni a kérdezőre?
Nekem az összes terhességemnél volt barnázás.Hormont kellett szedni.
Az elsőnél ugyanígy volt ahogy most nálad.Barnáztam majd véreztem is.Nem látott embriót,majd egy hét múlva igen.Most 18 éves...
Kedves Kérdező,próbálj megnyugodni,sokat pihenni.Szerintem szedj Gravidát.
Szorítok és várom a fejleményeket!
Nagyon koszonom, hogy ujbol irtatok, nagyon fontos volt, hogy olvassam masooknak is a velemenyet, helyzetet. Sajnalom, akinek rossz lett a vege .
Hat, en remenykedek, jovo heten megyek ujra, akkor hatha lesz jo eedmeny.
Duphastont, Elevitet, Nospat, Utrogestant irt az orvosom, ezeket szedem.
Előző vagyok,én is ezeket szedtem kivéve a Nospa.De azt tudod hogy az görcsoldó?Ne szedd rendszeresen.
Drukkolok hogy minden rendben legyen.
Lehet a márciusi együttléttel fogant meg a baba,akkor meg nem meglepő ha még nem látott semmit.
Azért én megemlíteném a dokinak hogy késői peteérésre gondolok.Nem biztos hogy középidőben van peteérésed,az se biztos hogy mindíg ugyanakkor,sőt van olyan hogy kétszer is vagy hogy egyszer sem.
Most mar enyhultek, de nagy gorcseim voltak, azert irta a Nospat. Mindenkepp fogok szolni a datumokrol, mert o februar 7-tol szamolja, de ha marcius 2-i egyuttlettol estem teherbe....nagy kulonbseg.
Koszonom a hozzaszolasodat.
Nagyon szívesen!
Az a "baj" hogy a dokik mindíg az utolsó vérzés első napjától számolják a terhességet.És na igen,mi van ha valaki a mensi előtt esett teherbe?Mert van rendkívüli pé. Is.
Kívánom neked Kedves Kérdező hogy minden rendben legyen a terhességeddel!!!!
Irj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!