Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kerlek szepen, mondjatok el,...

Kerlek szepen, mondjatok el, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Az orvosom a menstruacio elso napjatol, febr.7-tol szamitja a terhessegemet, vagyis hetedik hetben vagyok. A tegnap voltam vizsgalaton, megjelent egy halvany barna folt. Sajnos csak a petezsak, es "valamicske" szikholyag latszott. Ayt mondta, hogy egy het mulva menjek viss, ha akkor sem latszik embrio, akkor mutet.

En pontosan tudom, hogy febr.20-án szeretkeztunk, sem kesobb, sem hamarabb, ez az egy alkalom volt. Akkor nem lehet, hogy kisebb a terhessegem, mert a szeretkezes datuma szerint 5 hetes. Vajon ezert nem latszott embrio? Meg remenykedjek-e, hogy lesz embrio is?

Koszonom elore is, hogy valaszoltok, nagyon fontos lenne szamomra a velemenyetek.

2015. márc. 26. 06:14
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Semmiféleképpen sem szerettem volna a frászt hozni rád, de mivel a véleményünkre vagy kíváncsi, így az én esetemet (a legrosszabbat) is leírtam. Természetesen kívánom neked, hogy legyen ott a babó, az mindenképp reményre ad okot, hogy a szikhólyagot is látja, akkor ott kéne lennie a babónak is. A petezsák szabályos volt?
2015. márc. 27. 17:16
 22/53 A kérdező kommentje:
Sajnos a legrosszabbra is fel kell keszuljek, ez van. En kertem, hogy , ha nem gond ird le, koszonom. Nem mondta, mekkora a petezsak. Szerdan megirom, mi tortent, addig meg minden remenyem megvan, meg kell maradjon.
2015. márc. 27. 18:38
 23/53 A kérdező kommentje:
voltam ma orvosnal, nincs szivhang...penteken mutetre rendelt...de ugy dontottem, meg megnezetem mas orvossal is
2015. ápr. 1. 19:08
 24/53 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :'(
2015. ápr. 1. 19:16
 25/53 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál másik orvosnál?

2015. ápr. 2. 14:41
 26/53 A kérdező kommentje:
Igen, voltam, aki azt mondta, hogy egyelore szo sem lehet terhesseg megszakitasrol, mert meg tul pici ahhoz, hogy ennyire egyoldaluan ki tudna jelenteni, hogy elhalt az embrio. Egy het mulva kell visszamenjek, nem tud biztatot mondani, de meg adott egy kis eselyt, es latott halvanyan szivcsatornat. Figyelembe vette, hogy ha kesobb fogant(mert en pontosan tudtam a ket idopontot), akkor nem het hetes. Lett egy kis remenyem ujbol.
2015. ápr. 2. 21:28
 27/53 anonim ***** válasza:
Húúú, akkor hátha mégis! Nagyon szorítok, majd mindenképp írd meg az újabb vizsgálat eredményét!
2015. ápr. 2. 22:01
 28/53 anonim ***** válasza:

16- os vagyok.Örülök hogy megkérdeztél másik orvost.Az első orvos nem volt kicsit felelőtlen????

Reméljük minden rendben lesz....

2015. ápr. 2. 22:15
 29/53 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon..., meg nem biztos, hogy igy is megmarad, de tul hamar kijelentette, hogy mutet
2015. ápr. 2. 22:28
 30/53 A kérdező kommentje:
irok mindenkepp...remelem jokat
2015. ápr. 2. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!