Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kerlek szepen, mondjatok el,...

Kerlek szepen, mondjatok el, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Az orvosom a menstruacio elso napjatol, febr.7-tol szamitja a terhessegemet, vagyis hetedik hetben vagyok. A tegnap voltam vizsgalaton, megjelent egy halvany barna folt. Sajnos csak a petezsak, es "valamicske" szikholyag latszott. Ayt mondta, hogy egy het mulva menjek viss, ha akkor sem latszik embrio, akkor mutet.

En pontosan tudom, hogy febr.20-án szeretkeztunk, sem kesobb, sem hamarabb, ez az egy alkalom volt. Akkor nem lehet, hogy kisebb a terhessegem, mert a szeretkezes datuma szerint 5 hetes. Vajon ezert nem latszott embrio? Meg remenykedjek-e, hogy lesz embrio is?

Koszonom elore is, hogy valaszoltok, nagyon fontos lenne szamomra a velemenyetek.

2015. márc. 26. 06:14
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Nem. A terhességi kor mindig a mensitől számolandó. Akkor lehet csúszás a méretbe ha később volt peteérés. Mert a valós méret az peteérés +2 hét. Jól számolta.
2015. márc. 26. 06:25
 2/53 anonim ***** válasza:

Szia!a

A terhességet soha nem a szeretkezéstől számolják, hanem az utolsó menstruáció első napjától.

7 hetesen valóban látszania kellene szívhangnak, embriónak

Azért az orvos lehetne türelmesebb, nem szoktak a 8. héten műteni, hagynak időt, mert lehet esetleges későbbi peteérés, és ha abból fogant meg a baba, de a terhesség korát akkor is az ut. menst. első napjától számolják.

Szorítok!

2015. márc. 26. 06:25
 3/53 anonim ***** válasza:

Szombaton leszel 7.hetes kereken. Menj vissza egy hét múlva,ahogy a doki mondta, 6-7.hét körül kell szívhangnak lennie. Pont peteéréskor voltatok együtt.

Nekem így volt : dec 22 utolsó havi első napja. jan 9 voltunk együtt és terhes lettem.szeptember 25 lenne a havi szerinti kiirt időpont,de uh gép okt 2-re írt ki.pont egy héttel később fogant a kicsi,mint a 14 nap,mert nekem nem 28 hanem 34 naposak voltak a ciklusaim.7hetesen voltam uh-n,volt szivhangja már.

2015. márc. 26. 06:29
 4/53 anonim ***** válasza:

3.vagyok

bocsi,nekem azóta már megszületett ,lassan 2,5 éves

szoritok egyébként !!!

2015. márc. 26. 06:30
 5/53 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy február 20-án fogant, akkor jól halad a terhesség. Amit leírtál kornak megfelelő. Dokinak nem kellett volna rögtön műtéttel fenyegetőznie. Szerintem lesz szívhang köv UH-n. Próbálj megnyugodni! Szorítok!
2015. márc. 26. 09:28
 6/53 anonim ***** válasza:
Ha már van szikholyag is akkor akár napokon belül megjelenhet az embrió. Nyugodj meg szépen, lesz ott baba egy hét múlva.
2015. márc. 26. 11:20
 7/53 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy irtatok. Probalok a jora gondolni, de nem megy. Majd megirom, mi tortent.
2015. márc. 26. 11:41
 8/53 anonim ***** válasza:

Én elővettem a naptárat.

Nem tudom,mikor voltál orvosnál,de ha tegnap vagy ma, az már bőven több,mint 6 hetes terhesség, majdnem 6,5 hetes még akkor is, ha ugyan 20-án szexeltetek, de csak 21-22-én volt a tényleges peteérés.

Akkor már minimum petezsákot és "rendes" szikhólyagot kellene látni, de szívhangot is már, vagy pulzálást.

Mindenesetre szorítok, de a mostani adataid szerint ez valóban nem túl bíztató.

2015. márc. 26. 11:52
 9/53 anonim ***** válasza:
Szorítok....
2015. márc. 26. 12:16
 10/53 anonim ***** válasza:

5-ösnek nincs igaza. Ha február 20 körül volt a pé-d már elmúltál 6 hetes. Később biztos nem voltatok együtt? Hány naposak a ciklusaid? Én lehet elmennék megnézetni máshol...

Szorítok, hogy minden rendben legyen, és behozza a lemaradását a kis Picúr.

Légyszi írd majd meg a fejleményeket.

2015. márc. 26. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!