Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet: terhesség vagy...

Mi lehet: terhesség vagy ciszta, esetleg hormonzavar?

Figyelt kérdés

Feb 11-én kellett volna megjönnie. Előtte 3nappal és utána 1 nappal volt nagyon halvány pozitív tesztem (mindhárom kazettás rápisilős), de a többi negatív lett (egy kazettás, a többi mártogaós). A tegnap reggeli is negatív. Tegnap reggel a wc papíron jelentekezett némi barnázás(igaz, együttlét után), aztán eltűnt. Késő este szintén wc papíron elég élénk piros foltot hagytam. Azóta semmi. Reggel eszméltelen hányingerrel keltem. Szerintetek?

Már arra is gondoltam, hogy szellemcsíkos volt a két halvány pozitív teszt. De az nem halvány rózsaszín ugye? Tudtok képet mutatni esetleg szellemcsíkos tesztről?

2010. febr. 17. 08:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom...ugyan igy voltam.Egy missed ab., rá fél évre több teszt amit nem tudtam hova tenni, se ilyen se olyan nem volt.Aztán kijelentették baba volt, csak nem tudott megtapadni.Ami reményt adhat az az, hogy én a köv. hónapban ismét teherbe estem, és már 18 hetes a picur a pocimban.Tehát hajrá, ez már a ti hónapotok lesz!

Drukkolok!

2010. febr. 21. 14:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy.
2010. febr. 22. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!