Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet: terhesség vagy...

Mi lehet: terhesség vagy ciszta, esetleg hormonzavar?

Figyelt kérdés

Feb 11-én kellett volna megjönnie. Előtte 3nappal és utána 1 nappal volt nagyon halvány pozitív tesztem (mindhárom kazettás rápisilős), de a többi negatív lett (egy kazettás, a többi mártogaós). A tegnap reggeli is negatív. Tegnap reggel a wc papíron jelentekezett némi barnázás(igaz, együttlét után), aztán eltűnt. Késő este szintén wc papíron elég élénk piros foltot hagytam. Azóta semmi. Reggel eszméltelen hányingerrel keltem. Szerintetek?

Már arra is gondoltam, hogy szellemcsíkos volt a két halvány pozitív teszt. De az nem halvány rózsaszín ugye? Tudtok képet mutatni esetleg szellemcsíkos tesztről?

2010. febr. 17. 08:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna képet nem tudok mutatni, de a szellemcsik az nem szineződik el.Látni rendesen a bemélyedést ahol a második csiknak kellene jelenkeznie de vagy fehér, vagy szürkés szinü.Szerintem mindenképp menj el orvoshoz, lehet, hogy baba van, de gyenge még, és az is előfordulhat, hogy meg kell támogatni a szervezeted némi gyógyszerrel.Nem tudod feltölteni a teszteket?

2010. febr. 17. 09:00
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem szoktam eltenni őket. Miután letelt a maximum idő, még hagyom pár percig, aztán ki szoktam dobni, mivel mégiscsak "pisis" dologról van szó és azt meg azért nem túl egészséges tárolni az esetleges bacik miatt.

Egyébként már nagyon tanácstalan vagyok. Tüneteim vannak.

Dokival még várnék pár napot, mert még úgysem lát semmit. És úgyis azt mondaná várjunk még pár napot.

2010. febr. 17. 09:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Na igen ennyivel elintézik ált. a dolgot.Én a helyedben csinálnék mégegy tesztet, de Clear Blue-val mert ott ha pozitiv akko nem csak egy csik jelenik meg, hanem egy + jel a kis ablakban, tehát egyértelművé tenné a dolgot.Sokszor voltam én is igy, és nekem ez vált be.

Drukkolok!!!

2010. febr. 17. 09:22
 4/12 A kérdező kommentje:
A digitális clearblue-ra gondolsz?
2010. febr. 17. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, a gyógyszertárban kapható, sima terhességi tesztre, igaz 2300 ft,én annyiért vettem, de megéri.A digitálist csak neten láttam még.
2010. febr. 17. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Találtam neked képeket a Babatervezők oldalán a ciklusod menüpont alatt a HCG és terhességi tesztek oldalán legalul.Nekem pont ilyenek voltak a szellemcsikos tesztjeim.
2010. febr. 17. 10:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnéztem, a kettős szellemcsík felett lévő sorban a középső fotó eléggé hasonlít. Akkor szellemcsíkos lett volna 3 tesztem is? De akkor miért késik még minidg?
2010. febr. 17. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszteltél ma?-próbáld meg, hátha már erősödik a csik.

2010. febr. 18. 08:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, teszteltem. Negatív. A papírcsíkos tesztek mind negatívok lettek. A kazettások közül 3-on lehetett látni nagyon világos rózsaszín csíkot. 2 napja barnázgatok, de fehérneműn nem hagy nyomot, csak a wc papíron. Délben megyek orvoshoz beutalóért vérvételre és uh-ra. Tehát holnap reggel megyek vérvételre és uh-ra. Talán holnap délután már eredményeim is lesznek.
2010. febr. 18. 10:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Eredmény: hajnalban elment. Azt hiszem totál padló...
2010. febr. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!