Mitől van a pecsételés? Ez terhesség lenne vagy fertőzés vagy esetleg hormonzavar?
Fogamzásgátlót szedtem 1 évig. Ez a 3 hónap hogy nem szedem. Eddig rendesen megjött. Igaz az utolsó mensim 8 napig tartott 6 helyett. Most vagyok félidőben és ma reggeltől pecsételő vérzésem van. 1-2 csepp hol barna , hol barnásvörös. Olvastam hogy lehet a beágyazódásnál ilyen. A párommal 1 hete voltunk együtt, gumival! Mégis teherbe estem volna?
Hüvelygombám is van, de gondolom attól nem lehet pecsételés..
Vagy még arra gondoltam h esetleg a fogamzásgátló utóhatása? De 2 hónapig rendben volt minden, akkor most miért vérzek??
Lécci vki segítsen! Holnap megyek nőgyógyászhoz, de félek h vmi baj van:S
19L
Értem.
De miután abbahagytam a gyógyszert 2 hónapig rendben volt minden. És most a 3. hónapban lett barnázás. Anyu mondta h neki is ilyen volt:D Ezért kérdeztem:)
Amúgy örülnék ha baba lenne:)
Persze védekezek:)
A babát kb. egy év múlva tervezzük:)
Csak annyi volt, h előváladék kerülhetett be, mert nem mosott kezet és megfogta a gumit. De nem hiszem h ebből lenne terhesség:)
Majd holnap kiderül:)
Csak ne fertőzés vagy hormonzavar legyen:)
Akkor inkább baba:) Vagy peteérés:) Arról is olvastam h lehet akkortájt pecsételő vérzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!