Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális dolog, hogy 21...

Normális dolog, hogy 21 évesen mindennél jobban szeretnék egy kisbabát?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a barátommal,és hiába vagyok ennyire fiatal,egyre többször gondolok arra,hogy szeretnék egy kisbabát. Neki nem merem mondani,nem hinném,hogy mostanában tervez ilyesmit :( Túl korai lenne ez még,és ezt én is tudom,de sajnos nem tudok másra sem gondolni.
2010. febr. 15. 19:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia!Én áprilisban töltöm a 19-et,de már 4 hónapja próbálkozunk.Én fősulis vagyok,a párom 34 évesen vállalkozó.:)Szóval szerencsére nem akadály a baba.Nagyon nagyon szeretnék már gyereket,sokan meg sem értenek,de tudom,hogy én lennék a legjobb anya a világon.A párom is nagyon szeretne egy gyereket 2 éve lakunk együtt.Úgy érzem,ez a hónap a miénk lesz!:)Szerintem is legyél bátor,kitudja,még örülni is fog a témának a párod.Sok sikert.
2010. febr. 16. 09:37
 12/22 A kérdező kommentje:

Sajnos ő másképp fogja fel a dolgokat,és régebben mondta nekem,hogy addig nem akar saját családot,amíg nem rendeződnek az anyagiak...még csak nem is lakunk együtt,habár minden nap együtt alszunk...ezért tudom,hogy semmiképp nem menne bele,így inkább várok.

Drukkolok,hogy összejöjjön a kisbaba :) Sok sikert! :)

2010. febr. 16. 13:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Szia! A tegnapelotti 20.08-as vagyok. Szerintem a pasiknal ez ugy van, hogy nekik elsosorban az egzisztencia es az anyagi biztonsag all az elso helyen, es csak utana a csaladalapitas, megha szeretnek is. Foleg, mivel ha belegondolsz, jo esetben ugye szules utan kapsz GYESt meg GYEDet (bocs ha nem jol tudom, nem vagyok naprakesz), viszont nem biztos hogy utana visszamesz dolgozni, de egyebkent is 3 evig minimum mindenkepp neki kell gondoskodnia mindharmotokrol. Es amennyiben nem szamithattok csaladi, vagy barati segitsegre (anyagi tamogatas, vagy baratnok kismama illetve baba cuccai), akkor tenyleg sokba kerul egy kisbaba, utana ha a te jovedelmed is kiesik, meg meg tobbe. En is 2 evig ragtam a parom fulet, hogy ugyan mikor lehet mar kisbabank, mivel tudtam hogy o is szeretne, mert beszelt rola.Azonban ilyenkor mindig levezette nekem az erveit, amivel egyutt kellett ertenem. Tehat ha felveted a parodnak, es esetleg nem ugy reagal ahogy szeretned, ne vadold rogton, hanem gondolj arra amit irtam, vlsz ez jar a fejeben!!Ettol fuggetlenul tovabbra is biztatlak hogy mondd el neki hogy erzel!!!!:))
2010. febr. 17. 20:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia én 22 voltam egy hónap híján amikor a most 21 hónapos lányomat szültem és 23 amikor 2-dik kislányomat szültem aki most 4 és fél hónapos és nagyon örülök, hogy ilyen fiatalon lettem anyuka!

SZERINTEM TELJESEN NORMÁLIS VAGY! :)

2010. febr. 19. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én 20 éves vagyok, párom 21, 4 éve vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, de most valamiért nem jött meg. És most annyira fellobbant az anyai ösztönöm, hogy tisztára megőrültem. Imádom a gyerekeket, és mostanában nagyon sok baba született a környezetemben is. Ez az érzés nem hagy nyugodni sem. Az a baj, hogy egyetemre járunk még és tudom, hogy így nem lehetne vállalni babát. Most annyira bízok benne, hogy baba miatt maradt ki.

2010. febr. 19. 19:49
 16/22 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok és kismama végre:)
2010. febr. 19. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!!!!!!

Hányadik hétben jársz??

2010. febr. 19. 20:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Én már 16 évesen is nagyon vágytam egy babára :) Na jó, azért akkor még biztos nem lettem volna készen rá, nem is akartam, hogy akkor azonnal legyen. De amikor annyi volta, mint most te, akkor már megvolt a fiacskám :)

Szerintem az a legjobb, ha őszinte vagy a pároddal, elmondod neki, hogy mit szeretnél, hogy legalább tisztában legyél vele, hogy ő mit szeretne, akarja-e egyáltalán, stb. Aztán hátha kiegyeztek valamiben. Te tanulsz még, vagy dolgozol? Vagy mindkettő? Mert esetleg meg lehetne beszélni, hogy pl. ha befejezted az iskolát, és utána dolgozol ennyit és ennyit, majd akkor, vagy ha ez meg ez így lesz, szóval amiért lehet dolgozni, tenni valamit, szerintem úgy hamarabb megy el az az idő, mert látod magad előtt a célt. Mondjuk gondolom azért a tanulásnak, munkának más célja is van, de ha ilyen nagyon szeretnél már babát, akkor talán a várakozáshoz több erőt ad a tudat, hogy ezzel a sok munkával, tanulással neki készíted elő a terepet.

Petra

2010. febr. 19. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatnál bevállalni pár bébisziter melót, szereznél egy kis gyakorlatott és talán nem vágyodnál annyira. Amíg nincs meg a végzedsséged tényleg várj a dologal.
2010. febr. 20. 01:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is 21 éves vagyok,5 éve vagyok együtt a párommal és 2 éve lakunk együtt!Most albérletben lakunk,de már én is nagyon vágyom egy kisbabára!A páromnak szinte minden nap mondom hoyg szeretném ha már lenne egy picibabánk,de ő se akar még az anyagiak miatt,pedig azért olyan rosszul nem állunk.A múltkor azt hittük hogy terhes vagyok és már ő is elkezdett örülni,de rá egy hétre megjött és mondtam neki ha volt is baba akkor már tuti hogy nincs!Erre ő nagyon elkeseredett!szerintem amúgy örülne egy kislurkónak csak nem akarja mondani mert tudja hogy én azt mondanám hogy akkor lássunk neki! :))) Amúgy nemrég hagytam abba a fogamzásgátló szedését,szerintetek mennyit várjak hogy kiürüljön a szervezetemből??
2010. febr. 20. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!