Normális dolog, hogy 21 évesen mindennél jobban szeretnék egy kisbabát?
Sajnos ő másképp fogja fel a dolgokat,és régebben mondta nekem,hogy addig nem akar saját családot,amíg nem rendeződnek az anyagiak...még csak nem is lakunk együtt,habár minden nap együtt alszunk...ezért tudom,hogy semmiképp nem menne bele,így inkább várok.
Drukkolok,hogy összejöjjön a kisbaba :) Sok sikert! :)
Szia én 22 voltam egy hónap híján amikor a most 21 hónapos lányomat szültem és 23 amikor 2-dik kislányomat szültem aki most 4 és fél hónapos és nagyon örülök, hogy ilyen fiatalon lettem anyuka!
SZERINTEM TELJESEN NORMÁLIS VAGY! :)
Sziasztok.
Én 20 éves vagyok, párom 21, 4 éve vagyunk együtt. Gyógyszert szedtem, de most valamiért nem jött meg. És most annyira fellobbant az anyai ösztönöm, hogy tisztára megőrültem. Imádom a gyerekeket, és mostanában nagyon sok baba született a környezetemben is. Ez az érzés nem hagy nyugodni sem. Az a baj, hogy egyetemre járunk még és tudom, hogy így nem lehetne vállalni babát. Most annyira bízok benne, hogy baba miatt maradt ki.
Gratulálok!!!!!!!!
Hányadik hétben jársz??
Én már 16 évesen is nagyon vágytam egy babára :) Na jó, azért akkor még biztos nem lettem volna készen rá, nem is akartam, hogy akkor azonnal legyen. De amikor annyi volta, mint most te, akkor már megvolt a fiacskám :)
Szerintem az a legjobb, ha őszinte vagy a pároddal, elmondod neki, hogy mit szeretnél, hogy legalább tisztában legyél vele, hogy ő mit szeretne, akarja-e egyáltalán, stb. Aztán hátha kiegyeztek valamiben. Te tanulsz még, vagy dolgozol? Vagy mindkettő? Mert esetleg meg lehetne beszélni, hogy pl. ha befejezted az iskolát, és utána dolgozol ennyit és ennyit, majd akkor, vagy ha ez meg ez így lesz, szóval amiért lehet dolgozni, tenni valamit, szerintem úgy hamarabb megy el az az idő, mert látod magad előtt a célt. Mondjuk gondolom azért a tanulásnak, munkának más célja is van, de ha ilyen nagyon szeretnél már babát, akkor talán a várakozáshoz több erőt ad a tudat, hogy ezzel a sok munkával, tanulással neki készíted elő a terepet.
Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!