Normális dolog, hogy 21 évesen mindennél jobban szeretnék egy kisbabát?
Nem tudom,kicsit félek attól,hogy mit szól hozzá.Félek a visszautasítástól.
Sajnos az is nehezíti a dolgot,hogy anyagilag nem állunk úgy,hogy egy kisbabát bevállalhassunk.Én még tanulok,nincsen jövedelmem.Tudom jól,hogy felelőtlenség lenne egy kisbaba,ezért nem is erősködöm.
Csak úgy szeretném :(
Azért is tettem fel a kérdést,mert ez a dolog csak mostanában kezdett foglalkoztatni,és egyre többet gondolok rá.Nem tudom hova tenni a dolgot ilyen fiatalon,de akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Sok sikert a babaprojekthez,szurkolok,hogy összejöjjön :)
2. válaszolónak gratulálok és jó egészséget kívánok neked is és a picinek is :)
Egyébként ritkán szóba jön ez a dolog anyukám és köztem,és ő is azt mondta,hogy szívesen unokázna már :)
De sajnos ez nem rajta múlik...
Szia!Ne aggodj, szerintem teljesen normalis!!En 22 vagyok, de mar 2 eve tudom, hogy varmelyik pillanatbanm szulnek!!Szerencsere mostmar a parom is beleegyezett (anyagi vonzata volt a fenntartasainak), ugyhogy remelem en is pozitiv hirekkel szamolhatok be!
Szerintem ez nem kor fuggvenye, van aki egyszeruen csak hamarabb keszen all az anyasagra, en vilageletemben fiatal anyuka szerettem volna lenni, remelem sikerul!!!
Ami a parodat illeti, szerintem ne felj oszinten eleallni es elmondani az erzeseidet, a talalassal kicsit vigyazni kell, de szerintem mondd el neki hogy erzel, lehet hogy pozitiv meglepetes fog erni!!:)))
Kivanom hogy hamarosan Ti is belevaghassatok a babaprojektbe!!!:)))
Sok sikert!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!