Lányok! Láttátok a várandós tiniket az MTV-n? (angol címe: 16 and pregnent)
Figyelt kérdés
Én megnéztem az összes részt már legalább 3-szor.. Nagyon megindítóak a történetek. De elszomorító is, hogy ennyi tini terhes van..2010. febr. 11. 15:30
11/15 anonim válasza:
Tudom, es az meg az olcsobbik fajta. Amikor otthon voltam akkor az enyem kerult majdnem 8000-be 3 honapra...
12/15 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami biztató. :S
2010. febr. 15. 11:17
13/15 anonim válasza:
én is nézem a várandós tiniket mg a tinimamikat is .hihetetlen, és mindegyik rész végén mindegyik csaj bevallja hogy milyen lenne ha most nem lenne ott a gyereke,hogy tovább folytathatná a tini életét csak hogy ilyet nem kéne egy gyerek előtt mondani ez az egyik a másik védekezni kell .pl az egyik részbe a srác még csak 16 éves mikor meg születik a gyereke de hát 16 évesen fel se lehet nevelni egy gyerket .ebbe bele se gondolnak.viszont az örökbeadás az egy más dolog .legtöbbnek azt kellett volna tennie hiszen nem tudják megadni 16-18 évesen amit kéne láthattunk hogy a legtöbb anya nem rendelkezett mgfelelő anyagi háttérel és mégis megtartották a kisbabát.
14/15 anonim válasza:
Láttam de azé van amelyik megérdemli mért nem bír védekezni ha egy szar cottont nem bir venni akkor 1 gyereket hogy akar eltartani!! Vagy ne szexeljen!!
15/15 anonim válasza:
nem tudja valaki, hogy mikor jön ki Magyarországon is a 3. évad?:) Az amerikai MTV-n már fent van, de ugye azt nem tudjuk Magyarországról megnézni sajnos...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!