Lányok! Láttátok a várandós tiniket az MTV-n? (angol címe: 16 and pregnent)
Láttam. Sajnos USA ebben élen jár, de ahogy haladnak a dolgok Magyarország sincs lemaradva, egyre több terhes tinit látni itthon is. Ismerősi körömben 2 is az érettségi előtt adott életet a gyerkőcnek. Pedig az már több mint 10 éve volt ...
Nagyon óvatlanok a fiatalok. Az egyik műsorban fel is tette a kérdést a pszichológus: késznek érzed magad a szexre? védekezel? készen érzed magad a gyereknevelésre is?
Hát ezt nem jó hallani, hiszen még gyerekek vagytok. Tudom, hogy ilyenkor úgy érzi az ember, hogy ő már nem gyerek, hanem már érett, de sajnos ellent kell mondanom. Magamból kiindulva én még teljesen gyerek voltam. Sőt még 20 évesen sem tudtam volna elképzelni magam mint anya. Most értem meg rá 24 évesen.
Persze nem azt mondom, hogy ne szexeljetek, mert én is 16 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, csak a védekezésre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni. Nem szabad a fiatalságot feláldozni.
Sziasztok!
En Angliaban lakom mar 3 eve. Elkeserit amit itt latok. Sajnos az allam azokat tamogatja akik szulnek a semmire, se munkahelyuk se semmijuk nincs. Volt egy szomszedunk, 19 eves par, soha nem dolgoztak, 6 honapos babajuk volt. A srac azt mondta, hogy nem is akar dolgozni, mert ha dolgozna akkor kene fizetni az alberletert meg a szamlakert. Igy mivel nem dolgozik, ingyen el, plusz megkapja a mindenfele segelyt, es hat ahogy neztem a csaj uj ekszereit meg a cuccaikat, haaat nem kicsi az a tamogatas. (es nem angolok voltak) Idegesit, mert mi meg dolgozunk ejjel nappal, es mi is babat tervezunk, de ahogy szamolgattuk nem jovunk majd ki olyan jol a tamogatasokbol. Szerencse, hogy a paromnak nagyon jo allasa van. Rengeteg tizeneves szul itt az ingyen lakasert, aztan amikor megkapjak jon meg egy-ket gyerek hogy tobb legyen a tamogatas. A gyerekek meg szo szerinte retkesek, butak, neveletlenek. Teszem hozza, a fogamzasgatlo minden formaja INGYENES. (tabletta, spiral, valami ampulla amit a kezbe ultetnek es 3 evig hat, injekcio, minden a gumin kivul!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!