Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Láttátok a várandós...

Lányok! Láttátok a várandós tiniket az MTV-n? (angol címe: 16 and pregnent)

Figyelt kérdés
Én megnéztem az összes részt már legalább 3-szor.. Nagyon megindítóak a történetek. De elszomorító is, hogy ennyi tini terhes van..
2010. febr. 11. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Láttam. Sajnos USA ebben élen jár, de ahogy haladnak a dolgok Magyarország sincs lemaradva, egyre több terhes tinit látni itthon is. Ismerősi körömben 2 is az érettségi előtt adott életet a gyerkőcnek. Pedig az már több mint 10 éve volt ...

Nagyon óvatlanok a fiatalok. Az egyik műsorban fel is tette a kérdést a pszichológus: késznek érzed magad a szexre? védekezel? készen érzed magad a gyereknevelésre is?

2010. febr. 11. 15:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igen. És ugye egyik pár sem használt semmilyen védekezési formát. Pedig megtehették volna, csak még nagyon éretlenek voltak arra is, hogy ezen elgondolkodjanak.
2010. febr. 11. 15:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bennem is kavarognak az érzések mikor látok belöle egy-egy részt. én már odáig jutottam, hogy nekik lehet jobb ,mert ha például én is teherbe esem tini ként , nem kellene lassan két éve várni a babát 32 évesen. És még most sem vagyok kismama.De én akkor biztosan nem vállaltam volna be a szexet is 20 évesen kezdtem, későn érő tipus vagyok.
2010. febr. 11. 16:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Leírnátok mikor van, mert én is kíváncsi vagyok rá! Köszönöm :)
2010. febr. 11. 17:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Menj fel az www.mtv.co.hu-ra és a videók között találsz olyat, hogy várandós tinik. Ott az összes részt meg tudod nézni.
2010. febr. 11. 17:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondva fogalmam sincs hogy én mit tettem volna. Mondjuk én gyógyszert szedtem, nem bíztam a véletlenre, de még így is volt egyszer hogy nem időben jött meg, de szerencsére nem lett semmi gond. Ha akkor teherbe esek már lenne egy 7 éves gyerekem. Nagyon durva.
2010. febr. 11. 17:13
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
én most vagyok 15 éves, szakmunkásba elsős, és az osztályomba 35 en vagyunk, abbol 7 terhes, 2 férjhez ment!és még csak 15-16 évesek vagyunk... :S
2010. febr. 11. 18:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem jó hallani, hiszen még gyerekek vagytok. Tudom, hogy ilyenkor úgy érzi az ember, hogy ő már nem gyerek, hanem már érett, de sajnos ellent kell mondanom. Magamból kiindulva én még teljesen gyerek voltam. Sőt még 20 évesen sem tudtam volna elképzelni magam mint anya. Most értem meg rá 24 évesen.

Persze nem azt mondom, hogy ne szexeljetek, mert én is 16 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, csak a védekezésre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni. Nem szabad a fiatalságot feláldozni.

2010. febr. 11. 18:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En Angliaban lakom mar 3 eve. Elkeserit amit itt latok. Sajnos az allam azokat tamogatja akik szulnek a semmire, se munkahelyuk se semmijuk nincs. Volt egy szomszedunk, 19 eves par, soha nem dolgoztak, 6 honapos babajuk volt. A srac azt mondta, hogy nem is akar dolgozni, mert ha dolgozna akkor kene fizetni az alberletert meg a szamlakert. Igy mivel nem dolgozik, ingyen el, plusz megkapja a mindenfele segelyt, es hat ahogy neztem a csaj uj ekszereit meg a cuccaikat, haaat nem kicsi az a tamogatas. (es nem angolok voltak) Idegesit, mert mi meg dolgozunk ejjel nappal, es mi is babat tervezunk, de ahogy szamolgattuk nem jovunk majd ki olyan jol a tamogatasokbol. Szerencse, hogy a paromnak nagyon jo allasa van. Rengeteg tizeneves szul itt az ingyen lakasert, aztan amikor megkapjak jon meg egy-ket gyerek hogy tobb legyen a tamogatas. A gyerekek meg szo szerinte retkesek, butak, neveletlenek. Teszem hozza, a fogamzasgatlo minden formaja INGYENES. (tabletta, spiral, valami ampulla amit a kezbe ultetnek es 3 evig hat, injekcio, minden a gumin kivul!!!)

2010. febr. 12. 12:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát szép hallod, itt meg 6500 Ft a fogamzásgátló tabletta...
2010. febr. 12. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!