Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom már láttátok ezt a...

Tudom már láttátok ezt a kérdést. Lehet, hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés

dec.11-én és jan. 15-én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, de nem ment el bennem. dec. 24-én késve megjött...sokkal kevesebb volt, mint szokott lenni... csináltam jan.8-án tesztet úgy tűnt halvány pozi... ( bár lehet, h nem volt érvényes a teszt... ez reggeli első vizeletből volt)... közben felfáztam... jan 15-én megint csináltam egy tesztet ez már negatív lett és nem is a reggeli elsőből... még aznap este és napközbe is csináltuk gumi nélkül szintén nem végig... ma megjött.. pedig 21-én kellett volna... szinte semmi az egész... csak utolsó nap szokott barna, barnás lenni... du. jött meg, most meg estére már barnás...

bocsi, hogy kicsit hosszú lett...csak már nagyon izgulok... szerintetek lehet baba?

2011. jan. 19. 21:48
 1/7 A kérdező kommentje:
dec. 20 után folyton olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni és szurkált is a hasam... és a melleim is nagyobbak lettek
2011. jan. 19. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
menj el nőgyógyászhoz!!!!!!!!!
2011. jan. 19. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy az esélyed a terhességre, ha dec. 11 a két vérzésed közötti középidő volt. Hiába nem "csináltátok végig"!
2011. jan. 19. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
:D nem bánnám, ha úgy lenne... és nem kell támadni, hogy akkor mért nem csináljuk végig...
2011. jan. 19. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, de egyáltalán nem támadásnak szántam. De attól, hogy nem élvez beléd még teherbe eshetsz!
2011. jan. 19. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:
jajj tudom.:) nem is neked szántam. csak kaptam már olyat, hogy ha ennyire örülnék a babának, akkor miért nem élvez belém...:/
2011. jan. 19. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat elo pelda vagyok en hogy eloelvezetbol is sokerul a gyerek, ez nem tema, nallam meg az is meglepo volt hogy mensim utolso napjan voltam eggyutt a gyerek apjaval, azelott s azutan sem tehat ez biztos..
2011. jan. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!