Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezt az állatot láttátok már?...

Ezt az állatot láttátok már? Nem egészen értem az angol szöveget. Ez nem pusztul el? ÉRDEKES!

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 5. 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:
persze%!!!!!ez lájgör /nem tudom h kell írbi/......a vadonban ez nem születik meg,csak fogségban!!!Íme a recept:tigris+oroszlán
2009. nov. 5. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Finoman szólva bizarr. Hím oroszlán és nőstény tigris keresztezéséből hozták létre, liger-nek (LIon + tiGER) nevezték el az új hibridet. Azt mondja, még kutatják, hogy mitől lett ilyen hatalmas, gyakorlatilag majdnem a szülők méretének összegével megegyező méretű állat.

Végül is miért ne lehetne életképes? Nagymacska mindkét szülő. Az öszvér is életképes, mi több, mindkét szülőtől

(ló+szamár) előnyös tulajdonságokat örökölt. Ha jól emlékszem, ez a liger is tudatos tenyésztés eredménye, bár azt nem igazán értem, mi szükségünk egy ilyen állatra. Talán csak felelslegesen játszunk a természettel.

2009. nov. 5. 06:47
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
Életképes ő is, csak arra utaltak, hogy a természetben nem biztos ,hogy előnyt jelentene a mérete.Nem lenne prédaállat akit utolérne ekkora testtel.Ahogy én elnézem a, Szibériai tigris is van ekkora.Azzal kellene még párosítani,lehet, hogy még ennél is nagyobbak születnének.Csak azt nem tudom, hogy mire jó ez, valószínűleg az emberi hülyeség, egy újabb példája.
2009. nov. 5. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez elég bizarr!!!:S

Hogy tehetik ezt ezekkel az állatokkal??

2009. nov. 8. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Tigrán. Hatalmas, bár nem értem, mire jó olyan vadat létrehozni, ami magától nem lenne.

A szöveg nem utal olyanra, hogy nem pusztul el.

2010. febr. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!