Ezt az állatot láttátok már? Nem egészen értem az angol szöveget. Ez nem pusztul el? ÉRDEKES!
Finoman szólva bizarr. Hím oroszlán és nőstény tigris keresztezéséből hozták létre, liger-nek (LIon + tiGER) nevezték el az új hibridet. Azt mondja, még kutatják, hogy mitől lett ilyen hatalmas, gyakorlatilag majdnem a szülők méretének összegével megegyező méretű állat.
Végül is miért ne lehetne életképes? Nagymacska mindkét szülő. Az öszvér is életképes, mi több, mindkét szülőtől
(ló+szamár) előnyös tulajdonságokat örökölt. Ha jól emlékszem, ez a liger is tudatos tenyésztés eredménye, bár azt nem igazán értem, mi szükségünk egy ilyen állatra. Talán csak felelslegesen játszunk a természettel.
Hát ez elég bizarr!!!:S
Hogy tehetik ezt ezekkel az állatokkal??
Tigrán. Hatalmas, bár nem értem, mire jó olyan vadat létrehozni, ami magától nem lenne.
A szöveg nem utal olyanra, hogy nem pusztul el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!