Fiatalon gyermeket vállalók! Tervezett volt a baba? A pénzügyi dolgokat/gondokat hogyan oldottátok meg?
Ez a körülményektől függ. Leírom a saját példámmal:
21éves vagyok, 5hónapos várandós a kisfiammal. A párommal 4éve vagyunk együtt, amiből egy év már házasságban telik :-)
Babát csak egy év múlva szerettünk volna, de ha már a kis Töki most szeretne jönni, akkor miért ne?
Eszünkbe nem jutott elvetetni a kisbabát.
Én egyetemista vagyok, ezenkívül magántanár; a férjem vállalkozó és szerencsére nincsenek anyagi gondjaink.
Ha megszületik a fiam halasztani fogok, de amint nagyobb lesz a baba be fogom fejezni az egyetemet.
Viszont ha azt nézem, hogy ha a barátnőm, aki szintén 21 éves, gyereket vállalna, na azonmeglepődnék, ugyanis van kapcsolata, de még nem túl régóta, a fiú szintén 21, nem élnek együtt évek óta, nem házasok, mindketten tanulók, nem keresők, és mivel nem "olyan" a kapcsolatuk, ezért náluk szóba sem kerül a házasság, vagy a gyerek.
Tehát ez nem életkor függvénye, hanem az ÉLETKÖRÜLMÉNYÉ. Habát valóban kevés manapság az olyan 20éves, aki gyerekválalásra adná a fejét.
Én már alig várom, hogy kerekedjen a kis családom :-)
21hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!