Hogyan oldottátok meg terhesen a nagyobbik baba emelgetését?
nem kell emelgetni úgy másfél évesen.
max ez etetőszékbe kell ki és berakni és a babakocsiba be ki
inkább csak elhanyagolható ez a napi négy emelgetés de a lényeg hogy ne cipekedj a boltba csak a minimális dolgokért menj és ne te intézd a nagybevásárlást és a piacon vásárlást.
még esetleg annyi baj lehet hogy ha nagyon kicsi lesz akkor a lépcsőzésnél is emelgetni kell de kb másfél évesen már tanulnak lépcsőzni pár hét alatt ügyesen megtanulják
szóval ha a negyediken laktok ezzel is számolni kell.
14 hónapos volt a lányom, mikor megtudtam, hogy babát várok. Onnan odafigyeltem, hogy tényleg csak akkor emelgessem, ha muszáj, pl etetőszékbe, autósülésbe, fürdőkádba.
Egyébként a babakocsiba simán bemászik egyedül, és járni is tud, szóval az utcán sem kell hurcolnom.
Most 22 hós, én pedig 37 hetes vagyok, semmi gond nincs. Simán fel tudom venni, meg tudom tartani, ha úgy van. Annyi tényleg, hogy nem sétáltatom az ölemben. De a játszótéren ki-berakom a hintába, segítek neki a csúszdán.
Egészséges terhességnél nem gond, ha néha felveszed a gyerekedet.
Emiatt ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!