Ha a terhességi teszt fél óra mulvat halvány poyitívat az mindenképpen fals?
Figyelt kérdés
A kérdés pusztán érdeklődés tőletek akik talán tapasztaltabbak. Fogok még tesztelni később.2015. jan. 27. 16:25
11/17 A kérdező kommentje:
És neked baba volt a dologban? 20-tól 25-ig görcsölgettem, vagy ahhoz hasonló, a combomba is kisugárzott. Aztán mellfájdalom, ma már émelygés szédülés.
2015. jan. 27. 18:18
12/17 anonim válasza:
Ez a teszt szokott szellemcsikos lenni,de ha nincs HCG akkor fél év mulva sem lesz pozi :) szerintem ekkorát nem tévedhet,de reggel egy ujabb teszt majd megerősit benne,hogy jön a bébi :) irj majd hogy mi lett az eredmény,drukkolok neked
13/17 anonim válasza:
Múltkor vettem egy vizeletsugaras tesztet,talán Movo romed volt a neve,na annak még a kontroll csíkja is több óra után vált teljesen láthatóvá és erőssé.Hogy a fenébe kellene akkor percek alatt leolvasni a teszcsík eredményét,ha még a kontroll sem érte el teljes színét?Ezt amúgy több vizeletsugarasnál is tapasztaltam,pl. Facelle.Nem tartom őket ezért megbízhatónak.Amúgy a tied pozitív,elég egyértelműen.Gratulálok!
14/17 anonim válasza:
10-es vagyok, nekem lett masnapra halvany pozi. Sajnos akkor nem lett baba, a nemvart napjan negativ lett a teszt, es aztan 3 nap kesessel meg is jött, de valoszinü elindulhatott valami, különben nem lett volna az a halvany pozi. 4 teszt is halvany pozi lett akkor, különbözö napokon. A 11. 13. 15. 16. dpon lettek halvanyak. A 13. dpon idön belül lett pozi. A röbbi csak szaradas utan. De a 17. dpon mar szaradas utan is negativ maradt. Neked szerintem erösödni fog!!! Drukkolok!! Majd irj! :)
15/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel pozitívat teszteltem gitálissal :))) De még óvatosan örülök, a mensinekholnap kellene mgjönnie. Illetve nem kellene :)
2015. jan. 29. 06:14
16/17 anonim válasza:
Huuuu. hat akkor csendben halkan gratulalok!!!! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))
2015. jan. 29. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!