Halvány pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Szerintetek is látszik folyamatosan,hogy erősödik a második csík? :)
#terhességi teszt #wondfo terhességi teszt
2015. jan. 20. 19:59
2/10 anonim válasza:
Én sem látom pozitívnak. Talán az utolsó képen valami maszat lenne, de nem mondanám második csíknak, inkább valami száradási nyom lehet.
Mennyi ideje késik a menstruációd?
4/10 anonim válasza:
Sajnos ez nemhogy nem erősödik, egyenesen negatív tesztek. Én értem hogy nagyon szeretnéd a babót, de ha ilyen hófehér tesztekbe pozit sőt erősödést vélsz belelátni magadat teszed tönkre. Az időt felgyorsítani úgysem tudod, várj..
5/10 anonim válasza:
sajnos ez nem halvány pozitív, ezek tökéletesen negatív tesztek. biztos nagyon szeretnél babát, de kicsit legyél reálisabb, magadat sem jó hitegetni :(
6/10 anonim válasza:
Vagy nagyon pozitívat akarsz látni, vagy korán tesztelgetsz, vagy mindkettő, de ezek sajnos full negatív tesztek!
7/10 anonim válasza:
Az első képen a felső teszten én látok egy halványka vonalat. De ezt csak halkan mondom ;)
8/10 anonim válasza:
Egyiken sem látok semmit. Fura, hogy te még erősödést is vélsz felfedezni a negatív tesztjeiden. Sajnálom...
9/10 anonim válasza:
Most miert bantjatok?
Kedves kerdezo en latok valamit a felso teszten..rozsaszines is talan..nem tul jo a kep minosege de abszolut lathato!
Nagyon drukkolok!
10/10 anonim válasza:
Senki nem bántotta a kérdezőt, csak válaszoltak a kérdésére, szerintük negatív. Szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!