One minute a teszt. Ferdén jött ki időn belül a második vonal. Létezik ilyen?
Sejtettem, sajnos. :-(
Csinálok egy másikat majd 2 nap múlva.
2. napja késik.
De mi mástól jöhetett ki pirosan a csík?
Köszi, hogy ilyen gyors voltál!
Miután felszívta a vizeletet, kijött ugye a Control csík. Aztán megjelent a T-nél is. Rendesen két csíkot láttam. Csak a másik ferdén így: C I T -
De a T-nél piros volt. Elkezdtem örülni, hogy végre két csík, aztán elrohantam a telefonomért, mire vissza értem eltűnt.
Én úgy tudom, a T-nél csak akkor jön ki "színesbe", ha van hcg a vizeletben. De akkor miért tűnt el? Rossz lehetett a teszt?
Holnap megismétlem azért x-epillel.
Köszönöm szépen! Délután tudok írni, mert éjszakás vagyok. Akkor megcsinálom mikor felkeltem. Aztán írok.
Eddigi tüneteim: derékfájás (nem szokott fájni), ma kezdett a mellbimbóm érzékeny lenni, has szurkálások, de görcs nélkül és fehér folyás, elég sok. Remélem holnap már látszódni fog valami! Még egyszer köszönöm, hogy írtál! :-)
Negatív :'(
Én nem értem. 3. napja késik.
Mellbimbóm az még jobban érzékeny mint eddig. Miért nem mutatja?
A peteéréstől szamitott 12. napon vagyok. Mindent jegyzeteltem a telefonba. (WomanLog) Várjak még pár napot? Ilyen még sosem volt! Tudom h ketten vagyunk, érzem. Csak a teszt nem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!